Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Karuzela plotkarska ruszyła pełną parą, teraz Kwiecień łączony jest z Górnikiem ZabrzeWink

Odpowiedz
Bergier ukarany, 10 koła w plecy ale co sobie poruchał to jego  Smile

Odpowiedz
Pululu odrzucił 2gi raz ofertę Jagi więc najprawdopodobniej odchodzi. Pewnie go nie weźmiemy....chociaż? uważam że na łączenie Eu i PL by się mega przydał.

Odpowiedz
Zapętliłem sobie filmik z Żylety i "Legia w pucharach" - miód na moje uszy Wink

Odpowiedz
Z ogromnym smutkiem odnotowuję duży zjazd wymagań ich trybun. Kiedyś tylko mistrz się liczył, a teraz radocha z okazji piątego miejsca dającego Ligę kurwa Konferencji, które ostatecznie Wędrychowski zamienił na szóste i brak nawet Ligi kurwa Konferencji.
Dobrze, że zweryfikowali standardy.

Odpowiedz
Lechia walczy! O co nie wiem Big Grin ale dziś poszło płaczliwe info, że składają odwołanie gdzieś tam i chcą 5 pkt. Będą jaja? czy raczej płacz i rozpacz?

Odpowiedz
Ch… w dupę i jednym i drugim. Stolycy nie można podawać tlenu finansowego i Gieksa się w to pięknie wpisała Smile Betony to żenujący klub więc niech lecą

Odpowiedz
Stolica to idzie od ściany do ściany i teraz biorą Polaków z niższych lig. A Lechia

,,„Lechia Gdańsk – w wyniku sportowej rywalizacji – zakończyła sezon 2025/2026 na 12. miejscu. 16. pozycja jest efektem podjętej przez PZPN niezgodnej z prawem decyzji o odjęciu klubowi punktów, wobec której wyrażamy stanowczy sprzeciw.

Sprawa ta pozostaje obecnie przedmiotem postępowania odwoławczego prowadzonego przed Trybunałem Arbitrażowym ds. Sportu (CAS) w Lozannie.

Zarówno kibice Biało-Zielonych, jak i cała opinia publiczna, będą regularnie informowani o dalszym przebiegu postępowania oraz o jego finalnym rozstrzygnięciu.”

Żenujące oświadczenie. Dobrze, że nie napisali, że się mistrzami czują Big Grin najlepszy był komentarz. że gdyby im zabrakło 5 pkt do pucharów to wydzwaniali by po rywalach GKS i mówili, że grają z nimi Big Grin

Odpowiedz
(24-05-2026, 10:21)strzelisty jupiter napisał(a): Z ogromnym smutkiem odnotowuję duży zjazd wymagań ich trybun. Kiedyś tylko mistrz się liczył, a teraz radocha z okazji piątego miejsca dającego Ligę kurwa Konferencji, które ostatecznie Wędrychowski zamienił na szóste i brak nawet Ligi kurwa Konferencji.
Dobrze, że zweryfikowali standardy.

Teraz narracja się zmieniła i twierdzą, że puchary byłyby obciążeniem, a Papszun grając raz w tygodniu pozamiata ligę. Smile

Odpowiedz
Tak to jest jak się pobłaża. Lechia powinna nie otrzymać licencji i spaść do 1 ligi rok temu. I nie było by tematu. Dostali najmniejszy wymiar kary.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości