Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Oklaski chujowe. Podnieta prowadzących z zwycięstwa jakiś odpadów w kategoriach gdzie Nasi byli lepsi. I zero radości albo wymuszana. Generalnie dziadostwo w pizdu.
Liczba postów: 756
Liczba wątków: 2
Reputacja:
14
Ta gala to jakby na siłę była robiona. Prowadzący dno, publika słaba - zmęczeni, ziewający. Tortem był Kulesza, który wysłowić się nie potrafi, a wisieńką to co Antonio napisał.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Była jakaś szpileczka z naszej strony, od Rutkowskiego przypuśćmy, w stronę Kuleszy? W stylu: Panie Czarku, za kwadrans masz Pan banę i musisz Pan zdążyć.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
25-05-2026, 22:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2026, 22:07 przez Pabloo.)
Typowa gala ESA. Dwóch prowadzących czyli gospodarzy na scenie, puchar na podium i tekst "niech sobie wezmą, śmiało". Nikt nic nie wie, trener zdziwiony dostaje puchar, Ishak zdezorientowany wywołany do mikrofonu, po czym na przywitanie ironiczne gratulacje dla Szwecji za awans. Że-na-da. Poza tym, wiadomo 32-letni Bartosz Nowak super-hiper-gwiazda ligi. I klasyczny Kulesza, którego znów przerosło zadanie złożenia jednego składnego zdania.
Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
Z wypowiedzi Kuleszy będą dobre shorty. To jest dzban jednak
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Dziadostwo po całości ten Nowak to jest nieporozumienie. Czubak to samo. Generalnie ja bym więcej na miejscu Lecha na takie gówno nie jechał. Wysłać delegację Maję kogoś z rezerw i piątego trenera i niech oni odbierają dla wszystkich nagrody dodatkową chamsko komentując, że gala chujowa.
Liczba postów: 389
Reputacja:
14
26-05-2026, 08:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2026, 08:44 przez secret.)
Prowadzenie, schemat przekazywania nagród (Nowakowi to hostessy przekazywały zegarek, a Nielsowi Urban zapomniał go dać) to był dramat. I jeszcze ten goguś z inpostu na nagraniu
Bramkarz sezonu to był dosyć trudny wybór bo sami przeciętniacy. Bobcek chyba okradziony z najlepszego napastnika sezonu.
Nie wiem, ale dla mnie Nowak całkiem zasłużenie wygrał. 12 as, 9 br. Nie wiem w sumie kto inny miałby być MVP sezonu. Zresztą to piłkarze wybierali.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Bramkarz Burić, obrońca Janicki, pomocnik Golizadeh, napastnik Bobcek, odkrycie Mońka, MVP Nowak, trener Frederikssen/Gasparik.
Liczba postów: 389
Reputacja:
14
No właśnie! zapomniałem o Regule. Jak on dostał nagrodę to nie mam pojęcia. Tu też piłkarze decydowali jak w przypadku MVP?