Liczba postów: 389
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
Ja myślałem, że transfery wrześniowe były spowodowane tym że Lech był gorszą alternatywą dla grajków czekających na oferty z lig top5. Zaskoczyli mnie tekstem że Lech może dokonać „transferu premium” na koniec okienka, bo będzie wtedy wiadomo, gdzie będziemy grać i ile kasy wpłynie do budżetu.
Liczba postów: 301
Reputacja:
8
Popieram. Dodatkowo - na koniec okna to premium-premium może być łapanką. Skupić się na najbliższych tygodniach do okresu przygotowawczego.
Na koniec okna zostawić reakcje na kontuzje, bo takie będą.
Liczba postów: 36
Reputacja:
1
Ja mam niestety negatywny odbiór braku zainteresowania napastnikiem. Rozumiem, że widzą jak Agnero pracuje na treningu ale określenie "jest mocny" nie wystarczy. O ile siła fizyczna w jego przypadku może być atutem to na razie miewa ogromne problemy z koordynacja ruchową, generalnie motoryką i chyba taktyką. Chcę wierzyć, że wiedzą co robią, ale ten sezon pokazał, że jeśli nie będą strzelali pozostali zawodnicy (oprócz napastników) to daleko nie zajedziemy.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Właśnie u nas strzelają wszyscy gracze formacji ofensywnej i być może dlatego Rutek uważa, że 2 napastników + 2 młodziaków styknie.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Nie bardzo rozumiem czym różni się Agnero od Jakóbczyka, skoro jeden i drugi to potencjał. Co rundę to powtarzam, ale dłuższa absencja Ishaka i zmuszeni będziemy polegać na zawodniku z potencjałem. Na wszystkich frontach!