Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Jeśli jest w stałym kontakcie z Dobrzyckim, może nie na pełny etat, ale w czasie odpoczynku od pracy będzie podpowiadał kogo sprowadzić. Chłop trafia z miejsca, gdzie kilka razy musiał oglądać każdą złotówkę, a teraz będzie mógł szastać szeklami na lewo i prawo. O ile faktycznie trafi do zarazy, oczywiście.

Odpowiedz
Dlatego uważam, że bardzo źle się stało, że Widzew nie poleciał. Teraz będzie puszenie się i podkradanie zawodników.

Odpowiedz
Z innej bajki, Paweł Gołaszewski odchodzi z Poznań vs Warszawa. Lubiłem ten format I przyznam szczerze głównie dzieki niemu i od roku dzięki Rokoszewskiemu.
Cztery lata. Szkoda. Pomimo że Warszawiak to jedyny stamtąd normalny.
Pewnie idzie na stałe do tv

Odpowiedz
Niestety nie Big Grin
Został dyrektorem komunikacji w Legii.

Z jednej strony lepiej, że on bo wiemy, że jest w miarę obiektywny i sensowny Smile

Odpowiedz
Serio? Słaba ścieżka ale się nie znam na tych klimatach. 
Był bo mógł. Teraz będzie pracownikiem Legii

Odpowiedz
No ale mi chodziło o to, że nie będzie na siłę szukał pstryczka Lechowi.
Czy słaba ścieżka? Będąc kibicem chciałbym mieć szansę pracować na eksponowanym stanowisku w moim klubie.
Zobaczymy czy będzie widoczny w mediach.

Odpowiedz
A więc Wieczysta Big Grin

Odpowiedz
Ostatni klub w eklapie to Wieczysta. Po co to w eklapie nikt nie wie? Zero dopingu. Puste trybuny minutę po końcowym gwizdku więc brak kibiców. Będzie tylko to siedziało w eklpaie i przepłacało piłkarzy psując rynek. Mam nadzieje,że po roku będzie nara.

Odpowiedz
Wydawało się, że gorzej niż klub ze wsi to już nie będzie. Ale będzie. Z osiedla.

Odpowiedz
Jak będą grać na Wiśle to frekwencja będzie wyższa niż w Niecieczy.
Co do "Poznań kontra Warszawa" to najsłabszym ogniwem tego formatu jest red. Dobrasz niestety. Gołaszewski nie krył nigdy komu kibicuje - szanuje. O Lechu zawsze z szacunkiem, w miarę obiektywnie. Poszedł drogą Henszela.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości