Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Murawski podpisany, Ali, Niels i teraz Palma, wygląda to bardzo dobrze, czekam jeszcze tylko na podpis Milicia i zaczynamy ofensywę transferową w której mam nadzieję najbardziej wzmocnimy obronę i bramkę.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(03-06-2026, 20:18)secret napisał(a): Filip Szymczaka to chyba do Jagielloni albo GKS. Jemu chyba chodziło o młodego
Nie dają gwarancji bramek bo grają ogony albo w ogóle nie grają. Może w końcu

Po Lisie o ile to jest prawda to DM z transferu i prawe skrzydło na wypożyczenie z opcją pierwokupu
Aaaaa no i ktoś na lewą obronę

Jako czwarty to jest mowa o Wojtka Szymczaku z rezerw.

Odpowiedz
(03-06-2026, 20:28)m94g napisał(a): Murawski podpisany, Ali, Niels i teraz Palma, wygląda to bardzo dobrze, czekam jeszcze tylko na podpis Milicia i zaczynamy ofensywę transferową w której mam nadzieję najbardziej wzmocnimy obronę i bramkę.

No właśnie - mnie zastanawia co się dzieje w kwestii Milicia. Czyżby szukali jakiegoś kozaka zamiast niego i stawiają na Janyszkę jako drugiego lewonoznego stopera? Z całym szacunkiem dla Milicia i sympatią do niego - może to jest właściwy kierunek? 
Musimy mieć bezwzględnie 5 stoperów - 4 "klasowych" i młodego na uzupełnienie, może też jest rozwazany drugi wariant: pozbycia się Douglasa i ściągnięcia prawonoznego kozaka?

Odpowiedz
Cholera, wykupili go! Dlaczego tylko tak drogo?!? Wink

Żarcik oczywiście. Tak na serio brawo i dziękuję ekipie za ten wykup. Idziemy level wyżej nie da się ukryć. Inch by inch. Włodarczyk z meczyków gdzieś mi śmignął ze swoim "infoskiem" już po fakcie, że "on miał sygnały, że Sewilli nie stać na transfer Luisa". Serio te wszyskie dziennikarzyny buduja narrację, że mają sprawdzone insiderskie informacje, a tak naprawdę mają max to chuja w łapach (przynajmniej w Lechu). I dobrze.

Odpowiedz
(03-06-2026, 20:40)Kefas9494 napisał(a):
(03-06-2026, 20:18)secret napisał(a): Filip Szymczaka to chyba do Jagielloni albo GKS. Jemu chyba chodziło o młodego
Nie dają gwarancji bramek bo grają ogony albo w ogóle nie grają. Może w końcu

Po Lisie o ile to jest prawda to DM z transferu i prawe skrzydło na wypożyczenie z opcją pierwokupu
Aaaaa no i ktoś na lewą obronę

Jako czwarty to jest mowa o Wojtka Szymczaku z rezerw.
Tak, Wojciech. Z innej mańki: Strączek przeszedł operację barku i nie zagra do końca wakacji.

Odpowiedz
Podobnoż prowadzimy zaawansowane rozmowy w sprawie Tamara Svetlina z Korony

Odpowiedz
Chyba żart. To już lepszy Jakubczyk z Arki.

Odpowiedz
Cholera wie czy żart. Nie śledziłem jakoś występów Korony wiec nie wiem czym się wyróżnia ten grajek. Może jakaś zasłona dymna ale blubry to blubry więc wrzucam

Dodatkowo cena ponad milion euro. Sporo. No ale Korona dała za niego 800 tys więc też tanio nie było

Odpowiedz
Podobno grany jest temat Kocaby choć dla mnie numer jeden z ekstraklasy to Ivan Żelizko, myślę że w obecnej sytuacji do wyjęcia

Odpowiedz
No właśnie Żelazko to jest poziom, który musimy trzymać minimum.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AriLP, WalkerNSP, 29 gości