Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(18-06-2026, 21:38)Skorpion napisał(a): Czyli w teorii jeszcze jeden uniwersalny na skrzydła by się przydał.

Jest jeszcze Lisman - ale czy już nie wystarczy?

Odpowiedz
Zdecydowanie wystarczy - dla mnie obecna karda aby była kompletna brakuje jednego na środek plus stoper i lewy obrońca. A potem każdy kto odejdzie do 1:1

Odpowiedz
Alexa nie ma co liczyć na stoperze. Dlatego piszę o dwóch. Na skrzydło także by się jeszcze jeden kot przydał.

Odpowiedz
Skorpion, nie umiesz liczyć Wink

Póki nie ma odejść - potrzebny 1 ŚO i 1 DP. I jedziemy.

Jak mnie imponuje na ten moment te okienko to nie mam pytań. Fajny czas by być kibicem Lecha.

A bonusowy transfer/wypo to będzie ewentualnie na koniec sierpnia jak będzie wiadomo gdzie gramy i/lub trafi się ekstra okazja.

Odpowiedz
Musimy mieć LO jakiegoś dogadanego bo jak nagle wpadnie oferta za Gurgula na 5mln to zostaniemy z Moutinho na trzech frontach

Odpowiedz
Ja to myślałem że Moutinho już odszedł

Odpowiedz
Ok w takim razie Alego też liczymy i czekam, że na pierwszy mecz z Duńczykami będzie gotowy? Nie będzie? No patrz.. To tak jak Alex przez 80% poprzedniego sezonu. Nie samymi suchymi liczbami człowiek żyje. Nie budował bym nic na piłkarzu który może znów po jednym meczu cały sezon pauzować.

Odpowiedz
No ale Skorpion w co Ty wierzysz? Rutkowski jasno zakomunikował jakie transfery będą przeprowadzone aby wzmocnić kadrę a jakie będę przeprowadzone w wyniku ruchów out. To, że Douglas był kontuzjowany przez większą część sezonu a przez pozostałą część gdy był sprawny kopał się po czole nie spowoduje, że kupimy jeszcze jednego stopera. Zapewne on jak i Skrzypczak w nadchodzącym sezonie dostaną szansę by się wykazać. Milić odchodzi, nowy przychodzi i mamy jakby nie patrzeć 5 stoperów. To, że wśród tej ekipy dwóch nie grzeszy dobrym poziomem a jeden to młokos to już inna para kaloszy ale z tego powodu nie kupimy 6 stopera.

Odpowiedz
Wydaje mi się, że na obozie do gry będą Douglas, Janyszka, Mońka, Skrzypczak i niepewny Milić. Plus nowy nabytek. A gramy dwójką.

Odpowiedz
Słabo wygląda środek obrony na tę chwilę i to jest pilny priorytet. Jeśli Milić odchodzi, mamy w zasadzie tylko Mońkę, elektrycznego Skrzypczaka, piłkarza-widmo Douglasa i młodego Janyszkę. Jak do meczu z Aarhus nikogo topowego nie sprowadzą - co byłoby dużym błędem - obronę ustawiłbym tak:

Lis
Pereira Gumny Mońka Gurgul

Najsensowniej byłoby wypchnąć gdziekolwiek Douglasa i wziąć dwóch kozaków na środek obrony. Wtedy będzie spokój. A grania czeka nas w opór, więc każdy swoje zagra.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości