Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Początek przygotowań - i tylko jedna kontuzja (nie wiem też, jak z Lismanem). Czuję się nieswojo, nie przywykłem do takich sytuacji

Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=tkwuV4EJfy8

2:00 Nieźle.

Mi się gość podoba.

Swoją drogą - jeszcze dziś rano pisałem, że stoper do końca czerwca i żeby się nie żalić, że jeszcze nie ma.

Odpowiedz
(23-06-2026, 22:23)uncoolben napisał(a): Początek przygotowań - i tylko jedna kontuzja (nie wiem też, jak z Lismanem). Czuję się nieswojo, nie przywykłem do takich sytuacji

Lisman rzekomo dostępny od początku.

Odpowiedz
(23-06-2026, 22:23)uncoolben napisał(a): Początek przygotowań - i tylko jedna kontuzja (nie wiem też, jak z Lismanem). Czuję się nieswojo, nie przywykłem do takich sytuacji

A co z tym Jakubczykiem?

Odpowiedz
No właśnie próbowałem coś tam poszperać w necie i cisza. Nie pamiętam też do kiedy miała trwać ta jego absencja.

Odpowiedz
(24-06-2026, 07:33)Kefas9494 napisał(a):

A co z tym Jakubczykiem?

Jakóbczykiem.

Odpowiedz
Miał trenować już normalnie.

Odpowiedz
Powoli zbliżają się końce kontraktów:
31.12.2026 – Pruchniewski
30.06.2027 – Ishak, Pereira, Jagiełło, Gholizadeh, Gumny, Moutinho, Douglas

Pruchniewskiego przedłużą bo już mówili, ciekawe co z pozostałymi. Ishak pewnie za mniejszą kasę, Pereira chce odejść, Jagiełło, Gumny, Ali niewiadomo, a dwóch ostatnich odpalą.

Odpowiedz
Jagiełło zadeklarował że chce zostać dłużej

Odpowiedz
Pereira chce odejść tylko w centralnych mediach, mniej więcej co sezon. Douglas albo pokaże, że chce zostać albo do widzenia. Jagiełło ostatnio mówił, że liczy na przedłużenie, więc również wszystko w jego nogach.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości