Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Tylko nie na tym to polega jak ściąganie randomowych chłopaków z jednym dobrym sezonem i wypisywaniem, że to nowy Lewy. Już nie mówiąc o tym, że tego Adamskiego widziałem w Warcie i to co robił tam to zakrawało na kpinę był po prostu totalnie drewniany i słaby. Odpaliła go Warta i nic tego nie zmieni.

Odpowiedz
(24-06-2026, 21:49)galis napisał(a): Generalnie to ta Legia przestaje grzać, dla mnie to już średniak ligi który nie jest żadnym rywalem w walce o Majstra i nie ma też szans by spadli z ligi. Do tego stopnia zdziadziali, że tam już nie ma nawet Grajka który by mnie wkurwiał - żadnych Radoviców, Vukovicw, Luquinhasów czy Joshuów, nawet dziadersa Jędzy czy tej pizdy w lokach na ławce już nie będzie. Bida Koledzy, bida...

Oj wcale bym się nie zdziwił jak w tej przedziwnej lidze Papszun uprawiający swoją siermiężną taktykę, ślizgający się w końcówkach przy "drobnej" pomocy sędziów nie włączył się do gry o puchary czy nawet majstra. Obym się mylił.

Odpowiedz
Za dużo jest klubów z lepszą kadrą od nich nie będzie łatwo zrobić wałka w meczu z taką Jagą, Widzewem czy Nami Wink

Odpowiedz
No to jest ta kluczowa różnica pomiędzy obecną ekstraklasą a tą sprzed kilku lat gdzie Raków Papszuna tryumfował - liczba chętnych do tytułu czy pucharów z kasą i ambicjami jest większa jak wtedy. Pytanie tylko jak to się przełoży na faktyczną grę. Ja osobiście jednak tonuje huraoptymizm, oczywiście cieszy mnie spierdolina jaka tam się dzieje i niech to się pogłębia ale kurde mam jakieś takie przeczucie, że będą z przodu.

Odpowiedz
Taaa Legia się posypała/zbankrutowała całkowicie odcinek 15492. Przecież zabrakło im 2-3 minut żeby zagrać w pucharach. Gdyby w okresie Astiza od razu zatrudnili Papszuna (dzięki Świerczewski) to zapewne by do pucharów dojechali. W tabeli tylko za wiosnę Legia jest na 3 miejscu, tyle samo pkt co GKS tylko 4 minej od nas (Lech GKS Jaga rozegrały jedno spotkanie więcej) - faktycznie przepaść. W tym sezonie grają tylko ligę i tu jest największe zagrożenie, dla mnie jeden z faworytów do mistrzostwa.

Odpowiedz
Oni nie mają kim grać, bo mają obecnie czterdziestu chłopa na zielonej trawce.

Odpowiedz
Co nie zmienia właśnie tego, ze swoim podejściem będą punktować dobrze.
Jest między nami przepaść ale w tej lidze na razie da się ją zasypać właśnie taką grą. Oby to było tylko dmuchanie na zimne i oni nie podskoczą do czołówki.

Odpowiedz
(25-06-2026, 10:57)raszko napisał(a): Taaa Legia się posypała/zbankrutowała całkowicie odcinek 15492. Przecież zabrakło im 2-3 minut żeby zagrać w pucharach. Gdyby w okresie Astiza od razu zatrudnili Papszuna (dzięki Świerczewski) to zapewne by do pucharów dojechali. W tabeli tylko za wiosnę Legia jest na 3 miejscu, tyle samo pkt co GKS tylko 4 minej od nas (Lech GKS Jaga rozegrały jedno spotkanie więcej) - faktycznie przepaść. W tym sezonie grają tylko ligę i tu jest największe zagrożenie, dla mnie faworyt do mistrzostwa.

głos rozsądku!

Odpowiedz
Nie ma szans, żeby szmata z Adamskim i Zjawińskim była faworytem do czegokolwiek, włącznie ze spadkiem. Róbcie skriny.

Odpowiedz
Miejsce 6-8 max.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 71 gości