Liczba postów: 5
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Mamy chwilę wytchnienia nijako z okazji występów naszej kadry narodowej. Za niespełna dwa tygodnie gramy z GKSem Katowice. Dawno ich przy Bułgarskiej nie widzieliśmy - a teraz będziemy mieć okazję zobaczyć sektor gości wypełniony do ostatniego miejsca.
Na tę chwilę frekwencja wynosi 15-16 tys. kibiców. Nie będziemy pisać o jakieś specjalnej mobilizacji, ale miłoby było dobić przynajmniej do tych 30k.
Nie wiem też, co musiałby się stać, aby trybuna III zaczęła uczęszczać i korzystać podczas meczu z szalików klubowych? Jakieś pomysły?
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Skoro klub promuje różne akcje,robi krótkie filmiki z podziękowaniami po meczu na YT czy FB , to niech nagrają z Kozubalem ,Mrozkiem czy innym Szymczakiem filmik...idzie zima,dbaj o zdrowie, załóż obowiązkowo szalik. Zawsze kilka koła to obejrzy. Niech marketing kombinuje. Albo " Akcja Szal".... stwórzmy żywą flagę z szalików na 3 trybunie. Poinformować, że będą robione zdjęcia z drona np. z szalikami. Tyle ode mnie
Liczba postów: 18
Reputacja:
3
Grzech dużego stadionu. Trybuna III żyje własnym życiem z specyficzną publiką. Nie widzę zbytnio sensu w tworzeniu specjalnych akcji pod jej aktywizację. Można kierować w jej stronę głośniki, można ich namawiać, a i tak śpiewać będą Ci co zawsze w narożniku. Cała III włącza się jedynie w przypadku wyzwisk czy przyśpiewek "anty" ewentualnie raz na ruski rok gdy jest genialna atmosfera. Lepiej działać nad doskonaleniem się II, by doping w razie niepowodzeń trzymał poziom.
Jedyne akcje jakie mają sens w przypadku III to akcje typu "cały stadion w barwach" czy żeby zrobić cos o konkretnej porze np. "The Poznan".
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Można wykorzystać ostatnią wygraną z Legią i jakiś rabat na szalik dla tych co będą na następnym meczu a byli na Legii?
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Przede wszystkim podniesienie szala wiąże się ze wstaniem z krzesełka i tu może pojawić się pierwszy problem, że nie chce się dupy ruszyć. Jak już młody wstanie to może z tyłu od leśnych dziadków usłyszeć że ma siadać bo on chce mecz oglądać, jak mu się odezwie pięciu to schowa szal i usiądzie. Takie są realia na tych trybunach niestety.
Liczba postów: 23
Reputacja:
2
Napisze coś zaskakującego - ludzie na te trybuny idą właśnie głównie po to żeby usiąść i obejrzeć mecz. Czy to dobrze czy źle to już nie mnie oceniać, stwierdzam tylko suchy fakt.
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Rozruszenie Czapczyka jest niemożliwe, trzeba by zmienić wiarę która tam chodzi. Bywam czasem mniej więcej na środku i tam żeby stać to trzeba pol meczu spędzić na dyskusji z ludźmi którzy "płacili za miejsce siedzące".
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Chodziłem jakiś czas na III, sektory dolne od strony Kotła, Podłączaliśmy się, ale kilka sezonów temu zrobili tam Silvera (C2-C1 i D2-D1). Nie wiem czy to miało jakiś wpływ , ale raczej nie pomogło.