Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - GKS Katowice 23.11.2024 17:30
Tryb drzewa
Do meczu z GKS-em jeszcze półtorej tygodnia, jednak można już zacząć dyskusję.

Moim zdaniem mecz będzie ciężki, jak z każdym klubem z dołu tabeli w tym sezonie, jednak liczę na naszych grajków i zwycięstwo  Big Grin

Co do samego meczu, trzeba być skoncentrowanym w obronie i lepiej grać w ataku pozycyjnym (szybciej poruszać się z piłką i bez piłki).

Odpowiedz
GKS murarki aż tak nie stosuje. Dużo goli pada w ich meczach.
Może być ciekawe spotkanie.

Odpowiedz
może dlatego że to jeszcze 1,5 tygodnia jestem dziwnie spokojny. widziałem wprawdzie tylko ich mecz na Ł3, ale wtedy zagrali otwartą piłkę. może właśnie tak grają więc może to być dobry przeciwnik dla nas. spodziewam się zatem bardziej otwartego meczu. byle krzywdy na kadrze nie zrobili sobie nasi kadrowicze, jeśli oczywiście dostaną szansę na występ

Odpowiedz
No i bardo dobry mecz. Co prawda trochę szkoda braku 4-5 bramek no ale nie można być pazernym. Szkoda także, że w niektórych akcjach nasi zamiast podać próbowali jakiś dziwnych kiwek albo strzałów. No nic trzy pkt nasze byle do następnego meczu.

Odpowiedz
Ten ich bramkarz dzisiejszy mecz zapisze sobie w pamiętniku. Szkoda nieuznanej bramki Mikaela. Karny, jak to karny, może nie wyjść, ale ta bramka wydaje mi się, że była prawidłowa. Sousa jest tak pozytywnie nieobliczalny, że mogę go takiego oglądać bez końca. Mam wrażenie, że mogliśmy powalczyć o więcej i jest pewien niedosyt, na szczęście miejsce w tabeli dobrze wpływa na samopoczucie Smile

Odpowiedz
(23-11-2024, 21:09)xis napisał(a): Ten ich bramkarz dzisiejszy mecz zapisze sobie w pamiętniku. Szkoda nieuznanej bramki Mikaela. Karny, jak to karny, może nie wyjść, ale ta bramka wydaje mi się, że była prawidłowa. Sousa jest tak pozytywnie nieobliczalny, że mogę go takiego oglądać bez końca. Mam wrażenie, że mogliśmy powalczyć o więcej i jest pewien niedosyt, na szczęście miejsce w tabeli dobrze wpływa na samopoczucie Smile

W sensie ta akcja gdzie bramkarz wyjął piłkę z bramki? Z perspektywy Kotła ta piłka nie przekroczyła linii więc słuszna decyzja sędziego

Odpowiedz
Tak, tą sytuację mam na myśli. Na powtórkach to wyglądało jakby piłka weszła do bramki (ale trzeba oddać, że były one pod kątem).

Odpowiedz
Jak zawsze. Pierdyliard innych kamer zawsze PO meczu .. Jak na varze trzeba sprawdzić to dwie ewentualnie trzy. I gdzie tu sprawiedliwość?

Odpowiedz
Solidny mecz, paru zawodników zdecydowanie zasłużyło na gratulacje. Wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Sporo emocji, szacun dla LPU.

Odpowiedz
Byłoby jeszcze bardziej gładko, gdyby nie pierwszy naprawdę słaby mecz Antka Kozubala, głupie straty, złe decyzje, podania do tyłu - jak nie on. Na szczęście Muras trzymał środek. No i znakomity Sousa. Dwa razy szybszy niż pozostałych 21 futboleiros na boisku.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości