Liczba postów: 38
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
GKS murarki aż tak nie stosuje. Dużo goli pada w ich meczach.
Może być ciekawe spotkanie.
Liczba postów: 436
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
może dlatego że to jeszcze 1,5 tygodnia jestem dziwnie spokojny. widziałem wprawdzie tylko ich mecz na Ł3, ale wtedy zagrali otwartą piłkę. może właśnie tak grają więc może to być dobry przeciwnik dla nas. spodziewam się zatem bardziej otwartego meczu. byle krzywdy na kadrze nie zrobili sobie nasi kadrowicze, jeśli oczywiście dostaną szansę na występ
Liczba postów: 811
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
No i bardo dobry mecz. Co prawda trochę szkoda braku 4-5 bramek no ale nie można być pazernym. Szkoda także, że w niektórych akcjach nasi zamiast podać próbowali jakiś dziwnych kiwek albo strzałów. No nic trzy pkt nasze byle do następnego meczu.
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Tak, tą sytuację mam na myśli. Na powtórkach to wyglądało jakby piłka weszła do bramki (ale trzeba oddać, że były one pod kątem).
Liczba postów: 39
Reputacja:
0
Jak zawsze. Pierdyliard innych kamer zawsze PO meczu .. Jak na varze trzeba sprawdzić to dwie ewentualnie trzy. I gdzie tu sprawiedliwość?
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Solidny mecz, paru zawodników zdecydowanie zasłużyło na gratulacje. Wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Sporo emocji, szacun dla LPU.
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Byłoby jeszcze bardziej gładko, gdyby nie pierwszy naprawdę słaby mecz Antka Kozubala, głupie straty, złe decyzje, podania do tyłu - jak nie on. Na szczęście Muras trzymał środek. No i znakomity Sousa. Dwa razy szybszy niż pozostałych 21 futboleiros na boisku.