Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(02-07-2026, 09:02)Sultan napisał(a):
(01-07-2026, 18:55)Róża napisał(a): Bardziej wierzycie w Zjawińskiego z Adamskim czy w magię Papszuna? Bardzo mnie to nurtuje..

Papszuna. To nie magia. Zobacz jak punktował na wiosnę.

Tyle że ten skład względem wiosny jest już mocno osłabiony. Poza tym oni wiosną wcale jakoś super nie punktowali. Bardzo długo byli na granicy strefy spadkowej i dopiero w czterech ostatnich meczach karta im się odwróciła (farciarskie zwycięstwo z Widzewem po obrzydliwej grze, cudem wywiezione 3 pkt. z Niecieczy gdzie Bruk-Bet cały mecz ich gniótł, zwycięstwo z Lechią też po bramce w doliczonym czasie).

Odpowiedz
(02-07-2026, 11:40)strzelisty jupiter napisał(a): Oni zasługują na kolejnego strzała do zera od nas. I to nie tylko w meczu przy Bułgarskiej.
W podobny sposób jak Augustyniak Bengtssonowi, w nocy girę wygiął Amerykanin Bośniakowi - na amerykańskiej ziemi! - co nie jest bez znaczenia, bo często sędziowie przymykają oko na wybryki organizatora turnieju. Tam była to walka o piłkę w środku pola. W naszym meczu z parszywą Bengtsson wychodził na bardzo dobrą pozycję. Jeśli na mistrzostwach dają czerwień po VAR za takie zagranie i nikt z Jankesów za bardzo nie protestował, znaczy, że jest to czerwień i tyle.

pycha kroczy przed upadkiem, później już zostaje tylko pycha - tyle im zostało...

mam nadzieję że w tym sezonie wygramy pewnie dwa mecze i tyle

Odpowiedz
Mam krótkie i słodkie pytanie: po chuj? Po jaki chuj wchodzicie na kurwie forum? Co Wam, to daje? Jaką wartość z tego wynosicie? Czego się tam dowiadujecie, jakiego konkretu? Bo na moje to niczego oprócz Amica, Amicę, Amicą pogania.
Za chwilę naprawdę uwierzę, ze mamy jakiś stolcowy kompleks i jeden z drugim musi sę chwilowo dowartościować.
Robić swoje, a pstryczki w warszawskie wysoko uniesione noski przyjdą same.

Odpowiedz
Aż teraz specjalnie wszedłem zobaczyć i między tym postem co wkleiłeś są dwa te poniżej tego samego użytkownika.

Nie można na podstawie 1-2 wpisów wyciągać wniosków.

P.S. mam świadomość, że się osłabili ale w tej lidze póki co wystarczy ambicja i dużo można zdziałać, nie mówię MP ale te puchary kto wie. Życzę jednak spadku Smile

(02-07-2026, 11:23)Antonio napisał(a): Mimo to ciągle są u nich ananasy piszące tak:
"Teraz mamy Papszuna. Poprzedni mecz zawaliła czerwona kartka z czapy i Lech był w gazie, przed własną publicznością. Wcześniej jednak zdarzyło mi się oglądać mecze Lecha z Rakowem za Papszuna i zazwyczaj Lech nie pierdnął. W sezonie 24/25 to była deklasacja."

"Przecież ostatni mecz to perfidny wałek."

Cytat:Z pewnością

Zwłaszcza z rozpieprzaną co chwila w drobny pył defensywą

Kapuadi, Pankov, Jędrzejczyk, Leszczyński i tylko kwestia czasu i odpowiedniej oferty kiedy Piątkowski i Hindrich out.

1 remis 3 porażki i 10:2 w bramkach w pizde z Lechem za ostatnie 2 sezony a w tym sezonie po wielkiej WYPRZ i czyszczeniu magazynów mamy olbrzymie atuty, żeby ich przegonić

Cytat:już nawet nie mówmy o wygrywaniu bezpośrednich pojedynków w lidze, ale my z Lechem nie jesteśmy nawet strzelać goli, ostatnie 3 mecze to zero po naszej stronie

a odkładając bezpośrednie mecze to na długim dystansie, żeby powalczyć w lidze to musisz przeciwstawić jakość a tu za jakiś miesiąc na TM będzie 4x przewaga Lecha

trzeba zejść na ziemię

Odpowiedz
Ja wszedłem po to aby poczytać co tam słychać u wroga i się pośmiać Big Grin Legia jest w dupie i zaczyna się w niej urządzać.

Z innej beczki Lechia (która sportowo się utrzymała Big Grin ) dostała w gratisie od PZPN.. zakaz transferowy. Także tego na bank jest płacone skoro już takie coś idzie Big Grin

Odpowiedz
Dobrasz wczoraj rzucił tekstem, że kilku chłopaków z warszawskiej akademii kontaktowało się z Lechem z zapytaniem czy znalazłoby się dla nich miejsce w naszej akademiiSmile

Odpowiedz
A brałbym Smile nawet po to aby Warszawiaków ch.. trafił Big Grin

Odpowiedz
(02-07-2026, 11:23)Antonio napisał(a): Mimo to ciągle są u nich ananasy piszące tak:
"Teraz mamy Papszuna. Poprzedni mecz zawaliła czerwona kartka z czapy i Lech był w gazie, przed własną publicznością. Wcześniej jednak zdarzyło mi się oglądać mecze Lecha z Rakowem za Papszuna i zazwyczaj Lech nie pierdnął. W sezonie 24/25 to była deklasacja."

"Przecież ostatni mecz to perfidny wałek."

no bo był wałek. A jakby wszystkie drużyny się położyły im przed meczami to by mieli mistrza. Czego nie rozumiesz ?

Odpowiedz
A Bereszyński w Legii. A nie. Czekaj. W Motorze jednak Wink

Odpowiedz
Bo okazało się, że za 300 zł tygodniowo nie chce grać Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości