Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(21-07-2026, 17:14)Skorpion napisał(a): Przypomnę tylko, że mistrzostwa to już historia teraz trzeba budować wszystko od zera.

Widzę, że nie ma zbytnio do czego się przyjebać więc trzeba coś wymyślić;D

Odpowiedz
Od zera traktujemy trenera, kasujemy jego dotychczasowe sukcesy z Lechem - trzy porażki i niech wypierdala.

Odpowiedz
Litościwie. Aż 3 porażki. Kto to zniesie?

Odpowiedz
Ej, to był skrót, że od zera - liga, puchary ruszają na nowo. Już nie łapcie za słówka.

Przynajmniej mam taką nadzieję....

Odpowiedz
(21-07-2026, 16:57)hif napisał(a): Cały ten wywiad z Rutkiem ciekawy, w Lechu faktycznie poszli rozumnie do przodu, słowa Prezesa potwierdzają, że pracują z głową. Nawet o Rumaku miał finalnie bardzo sensowną wypowiedź, oczywiście podkreślał, że finalnie to był duży błąd (bo pewnie mogli wziąć innego trenera z klubu na te kilka miesięcy, a nie Mariusza), ale jeszcze większym byłaby łapanka po trenerach, których Lech nie chciał. Generalnie, budująco się tego słucha. Nauczyli się pokory, konsekwencji, pracy na danych, widać ogromną chęc do nauki i rozwoju.

Tyle lat czekaliśmy, w końcu się doczekaliśmy. Jeszcze jakby ta LM się przytrafiła w tym sezonie.. Ale nawet z LE będę mocno zadowolony po tych dwóch mistrzostwach.

Bo te wszystkie lata. gdzie narzekano na "minimalizm" zarządu - to było konsekwentne budowanie fundamentów pod to, co mamy dzisiaj. A budowanie fundamentów sporo trwa, a obserwowanie zastygania betonu jest mało satysfakcjonujące dla widza. Któryś z forumowiczów zauważył "wreszcie wydano duzo kasy" - kto inny zwrócił trzeźwo uwagę, że przedtem tej kasy tyle nie było. Determinacja, konsekwencja i wyciąganie wniosków - to cechuje ostatnie półtorej dekady w naszym klubie i dzięki temu jesteśmy tu, gdzie jestesmy. Oczywiście - zawsze sie może usrać, ale ja jestem już pewien - jak się usra (co stanie się nieraz), to szybko staniemy na nogi.
Brawo zarząd, brawo prezesy, brawo Rząsa.

Odpowiedz
No tak Smile Jedziemy od nowa. Liga, puchary ruszają od nowa. Czy za zeszłoroczne osiągnięcia mamy pkt? Jak tak to przepraszam. Zostały piękne wspomnienia i trofeum ale teraz wszystko rusza od nowa. I jak widać po meczu z Duńczykami i Górnikiem jest to traktowane poważnie i idzie w dobrą stronę.

Ale widzę ześrańsko w komentarzach jest Big Grin a zapomniałem znafcy i eksperci od ,,wyjebny Alego za darmo bo przecież co może pójść nie tak"

Odpowiedz
Tej, największym osrusem to jesteś Ty. Ile razy wypierdalałeś Nielsa? ;D

Odpowiedz
Dwa razy Wink raz dwa lata temu nawet był zakładzik z Mosiną. Przegrałem przyznałem rację, przeprosiłem (jako może 1 procent na tym forum miałem jaja Ty pewnie z koleżkami do końca byście się zarzekali, że tak nie było albo źle was ktoś zrozumiał a zresztą tematu nie było) i drugi raz rok temu tak jak wszyscy zimą jak był kryzys. Potem kiedy pojawiły się tutaj głosy o jego wyjebaniu w marcu/kwietniu to broniłem go bo uważałem, ze jego odejście nic by nam nie dało.

I co w związku z tym?

A ile razy tutaj padały słowa o wyjebaniu Alego bo chujowy piłkarz i żeby go opchnąć za drobne bo przecież za 500 000 euro kupimy zdrowego kota jego pokroju? Co nie znafco?

Odpowiedz
Jak bym miał czas to bym sobie przeleciał wszystkie wątki meczowe i posprawdzał ile razy pisałeś, że NF jest do wyjebania a klub do zaorania. Jednak powiedzmy, że Ci wierze, że to było TYLKO te dwa razy aczkolwiek z tym, że Ty go broniłeś to jakoś wierzyć mi się nie chce...;D Co do Alego to wklej mi proszę cytat gdzie piszę, że Ali jest chujowy i trzeba się go pozbyć.

Odpowiedz
A czy ja tylko o Tobie pisałem Big Grin popatrz sobie kto się zesrał w komentarzach pod moim postem. To była właśnie do niego aluzja. 

przeleć podsumuj zobaczymy co Ci wyjdzie kto kłamie a kto nie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości