Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Papszun...

Odpowiedz
Ale Pogoń mega słaba. Z sytuacji wynik sprawiedliwy. Tym razem Rajovic już im nie przeszkodził Wink

Odpowiedz
To moja wina.
Robiłem screena do Typera z dumą, że dałem 0:0 i po chyba 5 sekundach strzelili...dziady.

Odpowiedz
Ależ zje...eś Wink mi ten remis też pasował!

Ale faktycznie mecz ciężki do oglądania. Jedni i drudzy poziom beznadziejny. Cieszymy się, że mają jako podstawowego minete (Rajovic).
Pogoń niczym nie zachwyciła - to już więcej do zaoferowania miał Radomiak

Odpowiedz
Mecz dwóch przeciętnych drużyn. Żal było to oglądać. Nuda plus nieudolność piłkarzy. Dramat

Odpowiedz
Mecz średniaków, gdyby nie ten Rajovic byłoby nudno. Tak to ten warszawski gollleador ładnie starał się, żeby jego drużyna nie strzeliła gola, ale się nie udało.

Odpowiedz
Nic tak nie wkurwia jak gol z dupy w ostatnich sekundach buraka Papszuna i jeszcze tej kurwy. No trzeba to przełknąć

Odpowiedz
On tak będzie grał cały sezon i pewnie Legię utrzyma. Na mocniejsze drużyny (Nas, Jagę Raków czy nawet Górnik) to nie wystarczy.

Odpowiedz
Oby, bo jeśli będą mieli Papszunowe wyniki tak jak pisałem przed sezonem to obawiam się ich w czubie tabelim

Odpowiedz
Ja tam od początku uważam, że Legia spokojnie będzie w top 5. Skład mają średni, złożony głównie ze starych dziadów ale Papszun im to ogarnie. Zresztą, najważniejszy mistrz dla nas reszta to tam chuj

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 74 gości