Liczba postów: 74
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ja z racji odległości na Lecha robię dobre kilka tysięcy km rocznie. Wracając do domu w humorze jak wszyscy miałem dużo czasu do przemyśleń.
W pewnym momencie doszedłem do wniosku, że takie już jest kibicowanie Lechowi. Mokra szmata musi się zdarzyć, ta była najgorsza od wielu lat przez wynik pierwszego meczu i szanse po przejściu tej rundy (przebiła nawet sezon z przerwaniem meczu z legią).
Teraz koniec z marzeniami do końca sezonu, trzeba mieć nadzieję, że sztab i piłkarze to udźwigną, pograją coś w jakichś pucharach (dla rankingu klubowego) i ponownie wygrają ligę. Wtedy wszystko zacznie się na nowo w przyszłym sezonie, znowu będziemy wierzyć i może tym razem jednak się uda. Tyle, niestety, pozostało.
Liczba postów: 999
Liczba wątków: 3
Reputacja:
33
30-07-2026, 12:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2026, 12:36 przez Kefas9494.)
Ale ogólnie tak. Nosz kurwa. Jak zesrasz się w gacie, to nie chodzisz z kupą przez kolejny tydzień, tylko myjesz się i przebierasz się w nowe ciuchy. Zesrali się. Okej. Ale to nie jest tak, że wiecznie chodzili obsrani, tylko w poprzednim sezonie raczej była kulturka, garniturek i dobre perfumy, które pozwoliły zdobyć mistrza i przy okazji zrobić bobasa warszawskiej kurwie.
Także trzeba się przebrać i na Wieczystą wyjść z pianą na ustach, żeby za rok móc znowu się wkurwiać w IV Q LM, że trafiliśmy na jakiś nierozstawiony Gównospor, który akurat wydał na transfery 100 mln euro czy innego niespodziewanego mistrza ligi holenderskiej gdzie właśnie zainwestował Elon Musk.
A potem ojebać tych farerów i może jakimś boskim cudem będzie ta Liga Europy.
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
Gówniane porównania zawsze na propsie;D
Liczba postów: 1,361
Reputacja:
32
Kiedyś widziałem alkoholika to chodził obsrany dłużej niż jeden dzień. Wcześniej mówił, że nie pije.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Potencjalni rywale w 4. rundzie eliminacji Ligi Europy:
- wygrany pary FC Thun (??) / Víkingur Reykjavík (??)
- OFI Kreta (??)
- przegrany pary Aarhus GF (??) / Sabah Baku (??)
- przegrany pary GNK Dinamo (??) / Żalgirus Kowno (??)
Potencjalni rywale w 4. rundzie eliminacji Ligi Konferencji:
- wygrany pary S.S. Tre Fiori F.C. (??) / FC Drita (??)
- przegrany pary Lincoln Red Imps FC (??) / Omónia FC (??)
- wygrany pary Riga FC (??) / ETO FC Győr (??)
Losowania już dziś o 13:00 i 14:00 ?
Post ze strony Lecha. W LE może być ciężko w LKE do zrobienia przeciwnicy.
Liczba postów: 38
Reputacja:
-1
Wygląda na to, że podział korzystny, unikneliśmy też Trabzonsporu.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Najlepsze było by Kowno reszta mocniejsza nie do zrobienia obecnie przez Lecha. Oczywiście mówimy o LE