Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
A ja przekornie dałbym szanse tym młodym dwóm. A co. Gorzej od tego parodysty Agnero nie zagrają. A nóż któryś odpali i będziemy mieli gwiazdę w ataku. Jak szaleć to szaleć a co!

Odpowiedz
Z tym Prelcem to też zobaczymy na dłuższą metę. Pamiętam, że ja wciskałem rok temu do Lecha Rallisa. ;d

Odpowiedz
Dzisiaj trzeba wygrać, bo nie daj Bóg pięć do Jagiellonii już na starcie wyglądałoby smutno.

Odpowiedz
Tu się zgodzę nie ma do budować straty na początku.

Odpowiedz
Na szczęście liga kończy się w maju a nie w sierpniu.

Odpowiedz
Niby tak, ale pod koniec sezonu kalkulatory w łapach i sprawdzanie "małych tabelek". Przy tak wyrównanej lidze każdy punkt się liczy i nie ważne czy zdobyty z Wieczystą w sierpniu czy z Legią w maju.

Odpowiedz
A nasz były zawodnik Filip Marchwiński zerwał znowu wiązadło. Rok przerwy. Szkoda chłopaka bo to już chyba po karierze

Odpowiedz
Ależ meczycho w Gliwicach!
Wesoły football, na sporej intensywności

Miejmy nadzieję, że... To jest przystawka przed naszym spotkaniem Wink

Odpowiedz
Szymczak bądź dzisiaj Przemkiem Pitrym. Nie wierzę w ciebie i nigdy nie wierzyłem, ale bądź.

Odpowiedz
Z uwagi, że Zagłębie tam dostaje w ostatnich latach ciągle wciry to rzeczywiście legenda Pitrego jest trafna, jedyny problem ,że Pitry chyba w 86 minucie wtedy strzelił a do tej minuty Szymczaka to już raczej nie będzie na boisku Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości