Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ja bym bardziej rozkminiał czy nie wejdzie dopiero w dziewięćdziesiątej.

Odpowiedz
Jeśli to ma być legendarne wejście to jestem ZA Smile

Odpowiedz
No niestety, Legia za Papszuna to solidny zespół i trzeba będzie chyba lepiej punktować żeby zdobyć mistrza w tym sezonie.

Odpowiedz
(02-08-2026, 18:36)Kefas9494 napisał(a): No niestety, Legia za Papszuna to solidny zespół i trzeba będzie chyba lepiej punktować żeby zdobyć mistrza w tym sezonie.
Top 3 będą spokojnie a brak dla nich pucharów to zbawienie. Liga cienka jak Barszcz to bez gwiazd można powalczyć o mistrzostwo bo to co oni tam mają to żadna rewelacja nie oszukujmy się.

Odpowiedz
Fajny ten Raków. Taki nie za mocny. Szkoda że nie wejdą do fazy ligowej pasztetowej w tym sezonie. A w Ekstraklasie nie mają teraz też za ciekawego terminarza - dwa mecze teoretycznie lżejsze z Zagłębiem i Cracovią, później już schody: Górnik, Jagiellonia i Lech.

Odpowiedz
Na prawdę szanuję tych którzy po dwóch pierwszych kolejkach potrafią określić kto będzie w TOP3. Przypomnę nieśmiało, że rok temu Cracovia była liderem, rozbiła Lecha 4-1 i miała komplet punktów. Drugi był Płock. Trzeci Górnik, potem Radomiak, Nieciecza i Pogoń.

Kiedy ostatnio Legia przegrała u siebie z Zagłębiem? Nie przypadkiem za Michniewicza 20 lat temu?

Odpowiedz
A ktoś podał w tym wątku TOP 3?

Odpowiedz
(02-08-2026, 20:19)strzelisty jupiter napisał(a): A ktoś podał w tym wątku TOP 3?

Ja i podtrzymuję swoje zdanie że będą w TOP 3 a faworyta do mistrza nie ma.

Odpowiedz
(02-08-2026, 20:06)Antonio napisał(a): Na prawdę szanuję tych którzy po dwóch pierwszych kolejkach potrafią określić kto będzie w TOP3. Przypomnę nieśmiało, że rok temu Cracovia była liderem, rozbiła Lecha 4-1 i miała komplet punktów. Drugi był Płock. Trzeci Górnik, potem Radomiak, Nieciecza i Pogoń.

Kiedy ostatnio Legia przegrała u siebie z Zagłębiem? Nie przypadkiem za Michniewicza 20 lat temu?

Przegrała w poprzednim sezonie za Rumuna. Niemniej jednak to był jedyny ich mecz z ostatnich 13 spotkań z Zagłębiem, którego nie wygrali.

Odpowiedz
Nie u siebie w Lubinie tylko u siebie w Warszawie.
25/26 - 1:0
24/25 - 2:0
23/24 - 2:1
22/23 - 2:0
21/22 - 4:0 
20/21 - 2:1
19/20 - 1:0
18/19 - 1:3 i 2:2

No to trochę się pomyliłem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 10 gości