Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb drzewa
W poprzednim tygodniu pożegnaliśmy się z Ligą Mistrzów, marzenia o grze w tych elitarnych rozgrywkach musimy odłożyć na kolejny rok ale jeśli chcemy się rozwijać musimy zagrać chociaż w Lidze Europy, byłby to krok do przodu względem poprzednich lat. Faza play-off jest na wyciągnięcie ręki.

Przeciwnik mało atrakcyjny, bilety idą bardzo słabo.

Musimy zrobić swoje i zamknąć dwumecz już w pierwszym spotkaniu.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(03-08-2026, 11:00)m94g napisał(a): Przeciwnik mało atrakcyjny, bilety idą bardzo słabo.

Musimy zrobić swoje i zamknąć dwumecz już w pierwszym spotkaniu.

Biletów nie zejdzie więcej niż 15k. Ja również się nie wybieram, ale nie z powodu obrażenia się, tylko wyjazduSmile.

Co do drugiego zdania - w obecnym Lechu nie ma takiej możliwości, żebyśmy w pierwszym meczu zamknęli już rywalizację. Nie jesteśmy tu po prostu wiarygodni- zarówno sztab, jak i piłkarze -  i trzeba się z tym pogodzić.

Wygramy, ale nie sądzę że powtórzymy wynik zeszłoroczny z Breidablik, stawiam na wygraną 3 bramkami i dość nerwowy rewanż za tydzień.

Odpowiedz
(03-08-2026, 11:00)m94g napisał(a): Musimy zrobić swoje i zamknąć dwumecz już w pierwszym spotkaniu.

Tak się zastanawiam czy to ironia... Z resztą już widzę te nagłówki w mediach nawet jak wygramy 5-0...

Odpowiedz
A wiadomo czy będzie dostępny już Bengtsson?

Odpowiedz
Jak widzę na forum stabilnie. Od ściany do ściany. Teraz jest fala "jesteśmy na poziomie dolnych rejonów III ligi".

Odpowiedz
Kto tak napisał?

Odpowiedz
Stan biletów adekwatny do wypowiedzi piłkarzy po środzie. Bym zapomniał, nie było ich.

Odpowiedz
Czterema łapami jestem za trenerem. No nie mogę tego przeboleć. Nie wiem jak zły musiałby być nakreślony przez Nielsa plan na mecz, by roztrwonić przewagę trzech bramek po pierwszym meczu. Frederiksen powinien budować swój autorytet wokół piłkarzy, którzy pójdą za nim w ogień, nie ma żadnego odpuszczania, drużyna przewaliła rewanż. Jak zaczną grać na zwolnienie trenera, będzie to widoczne na boisku. Już nie raz taki numer miał miejsce, zresztą nie tylko w Lechu, i widać to gołym okiem.

Prowadź Trenerze:
https://m.youtube.com/watch?v=piHz_KNVEyY

Odpowiedz
Szacun dla tych którym się chce oglądać występy tych ,, piłkarzy " po zeszłej środzie. Tam nawet nie było chwili refleksji wyjścia do ludzi i powiedzenia sorry zjebalismy. Nic.. klub to samo bilety po chuj wie ile po zeszłej środzie i już usłużne konta na x marudzą że tak mało sprzedanych. Teraz już bez różnicy gdzie zagramy różnice są małe (według rozpiski szanownych kolegów z forum) także jak dla mnie finał LKE tylko może zmazać ta hańbę.

Odpowiedz
Ja się wstrzymam do następnego czwartku z oceną, czy podział dobry, czy zły. Przestrzegam przed lekceważeniem Farerów. Przejrzałem ich występy z ostatnich 3-4 sezonów. Ani razu nie zaliczyli wpierdolu. Przechodzili drużyny serbskie, szwedzkie, po dogrywce odpadali z Molde, potrafili wygrać z Malmoe no i grali w fazie grupowej LKE, gdzie potrafili wygrać z Olimpią Ljubjana, albo zremisować z Lille.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: pdl, rojber, 7 gości