Liczba postów: 218
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
Ja patrzę na ten mecz z perspektywy formy naszych chłopaków. Wygląda na to że nadal do tej szczytowej jest bardzo daleko więc każdy przeciwnik na tym etapie może nas skaleczyć. Mental po Aarhus też pewnie dołuje. Trzeba uważać
Liczba postów: 558
Liczba wątków: 1
Reputacja:
11
20 meczów w europejskich pucharach na własnym stadionie i 1 przegrana. Na szczęście UEFA nakazała rewanż na innym obiekcie.
Liczba postów: 480
Reputacja:
17
Nie wiem dlaczego mieliby mieć ochotę do komentowania tej porażki. Drużyna była zdruzgotana po porażce. Dobrze wiedzieli, że spierdolili po całości. Mi osobiście przeszła ochota na rozmowy o meczu ze znajomymi, jak zresztą moim znajomym też. Ciężko im się będzie odbudować po takim czymś. Wygrana z Wieczystą to był mały kroczek (podejrzewam że jakby awansowali do kolejnej rundy LM to by zmietli Wieczystą). Stracili na pewności siebie, cały czas ponurzy i zbytniej radości po bramkach nie było. Mokrą szmatą nie tylko kibice dostali - piłkarze też. Mam nadzieję, że NF wpłynie jakoś na ich psychę i doda im pewności siebie.
Liczba postów: 151
Reputacja:
4
Mnie te wywiady po a szczególnie w przerwie meczu irytują.
Kiedy i jaki piłkarz powiedział coś odkrywczego?
Od lat klepią te same kawałki, że nie udało się zrealizować założeń taktycznych albo że wyciągną wnioski z tej porażki.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 5
Reputacja:
7
03-08-2026, 19:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2026, 19:42 przez m94g.)
Aktualnie najlepszym lekiem będzie wygrać oba spotkania z Farerami, pomiędzy jeszcze ograć Piasta i myślę, że wszyscy już o LM zapomną, przynajmniej na jakiś czas. Naładowani 4 zwycięstwami z rzędu wejdziemy mocno napakowani mentalnie do fazy play-off, a jeśli uda nam się awansować do LE będzie miodzio, zespół odżyje jak i Ci, którzy w nich wątpili, a wtedy czeka nas przynajmniej 8 pięknych wieczorów gdzie możemy spotkać się z markami typu Juventus, Milan, Bayer Leverkusen czy Real Sociedad. Komuś by to nie pasowało? Wątpię. Także widzimy się w czwartek na stadionie, dodajmy im trochę siły z trybun i jedziemy po tą LE!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!