Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb drzewa
(05-08-2026, 19:53)Skorpion napisał(a): Czyli jebać zapominamy. Napluli w twarz ale co tam zdarza się. Pokopiemy się zamiast z Barceloną z jakimś g... z Macedonii przecież to prawie to samo.

Znowu nie będziesz oglądał LK lub LE tak jak w zeszłym roku? Jesteś zakałą tego forum i dziwię się że Cie jeszcze nikt z niego nie wyjebał.

Odpowiedz
Jego sprawa jak jest kibicem sukcesu. W piłce są wzloty i upadki, w Lechu praktykujemy to aż nadto i tym bardziej dziwie się, że co niektórzy jeszcze się nie zahartowaliWink Mi wystarczył tydzień, dziś biorę młodego i lecimy na Bułgarską. Liczę, że celowniki będą dobrze nastawione i zamkniemy mordy wszystkim niedowiarkom, hejterom i lamusomWink

Odpowiedz
(Wczoraj, 07:25)rojber napisał(a): Jego sprawa jak jest kibicem sukcesu. W piłce są wzloty i upadki, w Lechu praktykujemy to aż nadto i tym bardziej dziwie się, że co niektórzy jeszcze się nie zahartowaliWink Mi wystarczył tydzień, dziś biorę młodego i lecimy na Bułgarską. Liczę, że celowniki będą dobrze nastawione i zamkniemy mordy wszystkim niedowiarkom, hejterom i lamusomWink

Ja tak samo Smile  Moj mlody znowu mnie namówił na nową koszulkę więc dziś inauguracja.

Odpowiedz
Mi przeszło po 1 dniu ale ja mam już coraz mniej czasu na traumy i obrażanie a inna sprawa, że trochę przywykłem do mokrych szmat, byle nie za często.

Odpowiedz
(05-08-2026, 21:39)Jerry2015 napisał(a):
(05-08-2026, 19:53)Skorpion napisał(a): Czyli jebać zapominamy. Napluli w twarz ale co tam zdarza się. Pokopiemy się zamiast z Barceloną z jakimś g... z Macedonii przecież to prawie to samo.

Znowu nie będziesz oglądał LK lub LE tak jak w zeszłym roku? Jesteś zakałą tego forum i dziwię się że Cie jeszcze nikt z niego nie wyjebał.

I tak i nie. Różne poglądy są tu potrzebne i ważne, żeby nie zamykać się w jedno wymiarowej bańce. Oczywiście przy zachowaniu kultury i przestrzeganiu zasad

Odpowiedz
https://pbs.twimg.com/media/HO-lcIuWYAAG...=4096x4096
dobry przekaz LPU

Odpowiedz
Za 10 lat się okaże, że wszyscy byli na Klaksvik.

Odpowiedz
Plan optymistyczny - faza ligowa LME (po ptakach)
Plan realistyczny - faza ligowa LE
Plan minimum/pesymistyczny - faza ligowa LKE
Katastrofa - brak awansu do fazy ligowej

Tak to widzę na zimno, jezeli chodzi o eliminacje do pucharów. Powiem więcej - w tym, i w kolejnych 2 sezonach mniej więcej.

Odpowiedz
Skorpion to dobra morda. Przeżywa jak my wszyscy.

Ale ja ci powiem Skorpion tak. Myślę, że każdy z tych naszych piłkarzy wolałby zagrać z Barcelona niż z jakimś gównem z Macedonii czy innych Wysp Owczych.

Co więcej. My sobie tylko oglądamy, ale oni walczyli o realną kasę, bo na pewno byłyby inne premię za awans do LM i inne będą za ewentualny awans gdziekolwiek indziej. Przecież nie spierdolili tego celowo, ale wpłynęła na to kombinacja czynników (i tutaj można dyskutować jakich, pomijam już to).

Teraz najgorsze co można zrobić (a czego chcieliby nieprzychylni nam ludzie) to wypiąć się na grajków i zacząć ich besztać. Nawet przy tej porażce, która zapisała się w annałach historii, nadal Lech jest w ciekawym punkcie swojej historii.

Awans do LE to nadal spoko kasa, możliwość dalszego nabijania punktów w rankingach i fajne przygody. A co najważniejsze, przez te dwa mistrzostwa zapracowali u mnie piłkarze na kredyt zaufania i jak sporo z niego wydali przepierdalając z Aarhus to uważam, że nadal zasługują, żeby ich wspierać.

Także. Którego chcecie, żeby wam uwolnił, Skorpiona czy Jezusa, zwanego Mesjaszem? SKORPIONA!

Odpowiedz
Liga Mistrzów, Liga Mistrzów a potem losujesz tak jak Kairat rok temu i u siebie oglądasz wpierdol od Realu a potem Pafos, Olympiakos i Club Brugge.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Adzio23, michu_98, uncoolben, 8 gości