Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Tego Jakóbczyka mi najbardziej szkoda. Oby wrócił i się odbudował, bo na tyle na ile go widziałem w drugiej drużynie to powiedziałbym, że to materiał na napastnika co najmniej na poziom Ekstraklasy.

Odpowiedz
Fajnie by było go gdzieś wypożyczyć i popatrzeć co z tego będzie.

Odpowiedz
Mecz z Płockiem przełożyliśmy. Zapewne nasz domowy z Jaga to Jaga przełoży. Czeka nas dłuższa przerwa od ligowej mucki.

Odpowiedz
W takim układzie najbliższy ligowy mecz to wyjazd na Widzew 30. sierpnia.
Nie lubię przekładania, bo drużyny nie grające w pucharach psychologicznie odjeżdżają w tabeli i w grudniu ciężko ocenić jaka jest faktycznie pierwsza trójka, jakie są różnice punktowe.

Odpowiedz
(09-08-2026, 21:30)Gugus napisał(a): Mecz z Płockiem przełożyliśmy. Zapewne nasz domowy z Jaga to Jaga przełoży. Czeka nas dłuższa przerwa od ligowej mucki.

Skąd to info?
Podczas meczu na telebimie był wyświetlany następny mecz z Wislą w Płocku.

Odpowiedz
(09-08-2026, 21:55)Zioło napisał(a):
(09-08-2026, 21:30)Gugus napisał(a): Mecz z Płockiem przełożyliśmy. Zapewne nasz domowy z Jaga to Jaga przełoży. Czeka nas dłuższa przerwa od ligowej mucki.

Skąd to info?
Podczas meczu na telebimie był wyświetlany następny mecz z Wislą w Płocku.

Jest już oficjalny komunikat Klubu Wink

Odpowiedz
Na oficjalnej stronie nie ma...

Odpowiedz
A co sądzicie o sytuacji Mrozka? Zaraz ruszają sezony w całej Europie, a tam cisza. Obawiam się, że oddamy go za śmieszne pieniądze, aby tylko oddać i wszyscy będą szczęśliwi.
Antek też aktualnie swoją grą ceny nie podbija i na jego miejscu bym się zastanowił czy aby na pewno warto odchodzić pod koniec okienka do jakiegoś Augsburga, Lecce czy innego chujsporu, a u nas (jakby się ogarnął) do kadry też droga prowadzi.

Chyba najbliżej wyjazdu będzie Gurgul, jedno, że poziomu nie obniżył, a drugie to deficytowa pozycja na całym świecie.

@Ziolo, na fejsie jest komunikat, że złożyliśmy do departamentu Ekstraklasy prośbę o przełożenie spotkania.

Odpowiedz
Mrozek jest aktualnie w piłkarskim czyśćcu. Sezon posiedzi na dupie, to spokornieje.

Odpowiedz
(09-08-2026, 22:17)Gugus napisał(a): A co sądzicie o sytuacji Mrozka? Zaraz ruszają sezony w całej Europie, a tam cisza. Obawiam się, że oddamy go za śmieszne pieniądze, aby tylko oddać i wszyscy będą szczęśliwi.

Za bramkarza sezonu w lidze tureckiej daliśmy  800 tysięcy - 1 milion euro (różne portale podają różne wersje).  Byłoby kapitalnie gdybyśmy dostali tyle samo za Mrozka, którego jedyną przewagą jest wiek. Bo jeśli chodzi o umiejętności to trochę nie rozumiałem obecnego tu hejtu na Lisa - moim zdaniem już pokazuje, że umie więcej i przede wszystkim nogami gra znacznie lepiej (czasem zdarzają się złe wybicia, ale mam wrażenie, że to kwestia docierania się i komunikacji z zespołem. Generalnie sprawia wrażenie, że trafia tam gdzie chce, co nie zawsze było pewne u Bartka).

Z ciekawostek wypożyczonych: lewacy z Hamburga poinformowali, że Gisli doznał urazu mięśniowego i był poza kadrą na dzisiejszy mecz. W kolejnych dniach będą ustalać jak poważny jest uraz.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 45 gości