Szymczak jest włączony do kadry i chyba leci więc młody napadzior może pogra.
|
Ocena wątku:
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa |
12-08-2026, 13:42
Wiesz doskonale że chodziło o Jakóbczyka.
W. Szymczak nie pogra, prędzej nowy Irańczyk zagra na szpicy.
W. Szymczak nie pogra, prędzej nowy Irańczyk zagra na szpicy.
12-08-2026, 14:02
(12-08-2026, 13:28)Sultan napisał(a): Dlatego gra Mońka, mimo że jest Skrzypczak na ławce pozyskany za niemałe pieniądze? O Kozubalu mimo Jagiełło i Rodrigueza nie wspomnę.
Wiem, że wiesz ale początkowe mecze Mońki to zastępstwo za Milicia i wybór Frederiksena typu "Mońka albo Douglas bez nogi/Janyszka/nikt". Wszedł z musu, pokazał się i został. Jak Kozubal zaczynał grać w pierwszym składzie to nie było nikogo jako konkurencji bo grał Karlstrom, obok niego Antek. Odszedł Jesper i za niego zaczał grać Muraś a Jagiełło pojawił się dopiero jak Kozubal miał 4 dobre mecze rozegrane za które nie było się do czego przypierdolić.
Gurgul wygryzł ze składu Anderssona
12-08-2026, 14:08
Może to jest droga - Anderssona to wygryzłbym nawet ja z kanapy, z psem na smyczy.
Ale żeś kasztana przypomniał, co za boje toczyłem o niego na starym forum. A autor jego transferu dalej w Lechu, tak trzeba żyć.
Ale żeś kasztana przypomniał, co za boje toczyłem o niego na starym forum. A autor jego transferu dalej w Lechu, tak trzeba żyć.
12-08-2026, 14:22
Dlatego jak dzisiaj ma ktoś z młodych wskoczyć do pierwszego składu to najbliżej tego są Janyszka i Delikat bo tam jest najkrótsza droga. Potem Szymczak albo Jakóbczyk. Boczni są bez szans.
12-08-2026, 14:23
12-08-2026, 14:32
Nie potrafię dokładnie określić, bo wypadłem na prawie rok, przy zmianie adresu forum. Btw jest z nami taki user jak Marazzz?
12-08-2026, 14:44
W spisie użytkowników nie widzę. a był...faktycznie....może zmienił nick?
12-08-2026, 14:47
Z indeksu kont nie ma, chyba że pod innym nickiem.
12-08-2026, 14:49
No to z nim były boje, jaki to był mistrzowski ruch, po wyciągnięciu tego szrota Eliasa, po tym, jak ogoliliśmy Djurgardens.
I najgorsze, że ten "scout" i osoby zatwierdzające to przepalenie kasy dalej są w klubie i się pięknie prężą do medali. A których oni obecnych grajków opiniowali to już zostawię domysłom.
Na wspomnienia mi się wzięło, bo u mnie już późno dziś.
I najgorsze, że ten "scout" i osoby zatwierdzające to przepalenie kasy dalej są w klubie i się pięknie prężą do medali. A których oni obecnych grajków opiniowali to już zostawię domysłom.
Na wspomnienia mi się wzięło, bo u mnie już późno dziś.
Browsing: 11 gości