Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Håkans ława Rodríguez plac. Jest skrzydłowy.

Odpowiedz
(15-08-2026, 19:18)Antonio napisał(a): A to takie rzeczy załatwia się kiedy się chce, nie ważne czy miesiąc czy pół roku wcześniej? Można na 8 lat sobie ogarnąć?

Wg tego co mi na szybko google wypluło to tylko na rok.

Odpowiedz
Czyli w teorii co roku takie cyrki będą? No nic wiadomo co z Ishakiem?

Odpowiedz
(16-08-2026, 11:29)Skorpion napisał(a): Czyli w teorii co roku takie cyrki będą? No nic wiadomo co z Ishakiem?

Pewnie lekki uraz, czyli 2-3 miesiące. A na poważnie nie widzę żadnej informacji.

Odpowiedz
Ishak dopiero jutro badania. Ale raczej wszyscy są dobrej myśli w klubie, ponoć nic poważnego.

Co do naszych kolegów z Afryki - z tego co wiem, jednak dało się to przewidzieć i załatwić szybciej (szczegolnie Agnero), zostaliśmy trochę zaskoczeni terminami.

Odpowiedz
A ja uważam, że jak nie pokonamy Szwajcarów nawet 2 garniturem to nie mamy czego szukać w LE . To nie są jakieś hegemony piłkarskie - na te przyjdzie ewentualnie czas w grupie .

Odpowiedz
Tez jestem takiego zdania. I uważam że sobie poradzimy. Cały czas mowimy o beniaminku ichniej ligi który zdobył mistrza. 5 lat tłukli się w drugiej lidze. Trener który to zrobił już tam nie pracuje. Stadion na 10 tys.

Odpowiedz
(16-08-2026, 14:47)Mosina napisał(a): Tez jestem takiego zdania. I uważam że sobie poradzimy. Cały czas mowimy o beniaminku ichniej ligi który zdobył mistrza. 5 lat tłukli się w drugiej lidze. Trener który to zrobił już tam nie pracuje. Stadion na 10 tys.

No właśnie....aż nasuwa się pytanie - co może pójść nie tak Wink

Odpowiedz
To co miało to już poszło. Mam nadzieję że wypełniliśmy limit na ten sezon

Odpowiedz
Stadion dziesięć koła, ale trybuna północna za jedną z bramek prawie w całości dla kibiców gości. Świetny sektor, podobny do tego co w Lubinie się wydaje. Bad Blue Boys fajnie się tam niedawno zaprezentowali. Zresztą też dwumecz kibicowsko wcale nie musi być taki do bani. Wczoraj zastanawiałem się tu na forum jak wyjazdowo wyglądają kibice Thun. Patrząc na ligę nieźle jeżdżą, śpiewają, flagi na kij powiewają cały mecz. Dobry dwumecz się szykuje.
A piłkarsko aż tak hurraoptymistycznie osobiście nie podchodzę. W sensie uważam że ich przejdziemy, ale nie będzie to spacerek. Dinamo jakoś bardzo jednoznacznie ich nie zmiotło.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 16 gości