Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Nie graja w Druzynie od tygodnia więc myślę że Klub ogarnie logistykę a sami Zawodnicy dostali "rozpiskę" by być w formie. To ta sama strefa czasowa więc powinno być oki

Odpowiedz
I tego się trzymajmy.

Odpowiedz
Wiadomo, czy nasi zawodnicy już do Nas lecą i co z kapitanem?

Odpowiedz
Tak lecą. Jutro odbierają wizy, najwyżej zawrócą samolot. Po co się pytasz jak nie czytasz postów?

Odpowiedz
A przepraszam Smile myślałem, że to dziś mieli odebrać.

Odpowiedz
(16-08-2026, 12:26)Sultan napisał(a): Ishak dopiero jutro badania. Ale raczej wszyscy są dobrej myśli w klubie, ponoć nic poważnego.

Co do naszych kolegów z Afryki - z tego co wiem, jednak dało się to przewidzieć i załatwić szybciej (szczegolnie Agnero), zostaliśmy trochę zaskoczeni terminami.

Ciekawe czy ktoś od popularnego Tabiego beknie za papiery Agnero? Znamy chyba odpowiedź..

Odpowiedz
Wstawiam dzisiejsze wyjaśnienie ministra dot. naszych piłkarzy:
Marcin Bosacki wiceminister Spraw Zagranicznych napisał(a):1. Obaj piłkarze, Agnero i Yegbe, są umówieni na odbiór wiz na jutro. I wiedzą o tym - oni i Klub - od ubiegłego wtorku, kiedy z konsulami się widzieli, składając wnioski.
2. Rozpatrzenie wniosku o wizy długoterminowe wymaga konsultacji wielu organów państwowych. Zamknięcie tego procesu w CZTERY DNI ROBOCZE świadczy o sprawności i dobrej woli konsulów, a nie, jak chce część mediów, o opieszałości.
3. Nieprawdą jest też, jakoby zawodnicy „czekali dwa miesiące na rozpatrzenie sprawy przez konsula”. Jeden z nich pierwszy raz skontaktował się z konsulatem w połowie lipca, drugi pod koniec miesiąca, ale komplet dokumentacji dostarczyli w początku sierpnia i bez zwłoki otrzymali termin na spotkanie.
4. Zastanawiać może oczywiście, dlaczego ten tygodniowy proces wizowy odbywa się na ostatnią chwilę (poprzednie wizy wydane w innych krajach UE kończą się w sierpniu) i w kluczowych momentach kwalifikacji do pucharów europejskich? Dlaczego nie wystąpiono o wizy dużo wcześniej - zwłaszcza w wypadku Agnero, który jest w Klubie od roku (!) i spokojnie mógł proces wizowy przejść w majowo-czerwcowej przerwie? Nie wiem, to są pytania do samych zawodników i ich Pracodawcy.

p.4 jest serio niepoważny jeśli idzie o osoby które się tym zajmują w klubie

Odpowiedz
Chciałbym usłyszeć odpowiedź na to pytanie od kogoś z klubu ale raczej się nie doczekam.

Odpowiedz
Dzisiaj rano w Radio Afera słyszałem, że nie ma opcji, żeby zagrali w czwartek.

Odpowiedz
Ale kto tak powiedział w tym radio? Ktoś z klubu, ze sztabu?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 47 gości