Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(20-08-2026, 10:20)strzelisty jupiter napisał(a): Ile minut Kamil zagrał w pierwszej drużynie, a ile Wojciech? Nie piszę oczywiście o sparingach.

Rozumiem, że pytanie retoryczne. Big Grin Tak realnie dzisiaj przekonamy się kto jest w praktyce, na ten moment, numerem trzy na ataku. I pewnie będzie to sympatyczny Irańczyk.

Odpowiedz
(20-08-2026, 10:20)strzelisty jupiter napisał(a): Ile minut Kamil zagrał w pierwszej drużynie, a ile Wojciech? Nie piszę oczywiście o sparingach.

Ile musi mieć rozegranych minut w pierwszej drużynie napastnik numer 3?

Odpowiedz
Byle dzisiaj się nie okazało że my nawet tej trójki nie mamy. Ale oczywiście wierzę w młodych że dzisiaj dadzą radę!

Odpowiedz

A ile minut rozegrał w pierwszej drużynie Gurgul a ile Mońka przed swoimi debiutami?

Odpowiedz
Jak pisałem, żądam dzisiaj napastnika w pierwszym składzie. Nie żadnego Sayyadmanesha, który przyda się na innej pozycji. Niech więc wejdzie Szymczak - jak tu piszesz - nasz napastnik numer trzy.
Normalnie młokos dostaje minuty z teoretycznymi ogórkami w Ekstraklasie. U nas na głęboką wodę - plac w meczu o coś innego wreszcie niż pasztetowa. Delikat jest dobrym przykładem. Wszedł w drugiej połowie meczu, który mieliśmy pod względną kontrolą. Szymczak na Thun od początku? Nie tak powinno wyglądać wprowadzanie młodzieży. A tym bardziej zawodników, którzy nie powąchali murawy w poważnym starciu. Ale niech gra, bo nie mamy innego gotowego napastnika w dniu dzisiejszym.

Odpowiedz
Napastnikiem będzie dzisiaj Sayyadmanesh abo Håkans. Czego kibole żądają to nie ma znaczenia. Ja ufam ( ale już nie bezgranicznie ) Nielsowi, jeżeli uznaje za godnych wyjazdu na obóz i trenowania z 1 obu młodzianków to znaczy, że potrafią grać w piłkę.

Odpowiedz
Lepszym przykładem jest Kuba Kamiński który debiutował od razu w pierwszym składzie na Jagiellonię albo Moder który zanim zagrał pierwsze 90 minut miał nastukane całe 6. Jachu Bednarek też 90 minut w debiucie. No ale to Delikt jest dobrym przykładem podobnie jak Pingot, Wilak, Lisman czy Antczak

Odpowiedz
(20-08-2026, 11:53)strzelisty jupiter napisał(a): Jak pisałem, żądam dzisiaj napastnika w pierwszym składzie. Nie żadnego Sayyadmanesha, który przyda się na innej pozycji. Niech więc wejdzie Szymczak - jak tu piszesz - nasz napastnik numer trzy.
Normalnie młokos dostaje minuty z teoretycznymi ogórkami w Ekstraklasie. U nas na głęboką wodę - plac w meczu o coś innego wreszcie niż pasztetowa. Delikat jest dobrym przykładem. Wszedł w drugiej połowie meczu, który mieliśmy pod względną kontrolą. Szymczak na Thun od początku? Nie tak powinno wyglądać wprowadzanie młodzieży. A tym bardziej zawodników, którzy nie powąchali murawy w poważnym starciu. Ale niech gra, bo nie mamy innego gotowego napastnika w dniu dzisiejszym.

Wyjdzie taki Szymczak, nie daj Boże zmarnuje jakas stuprocentową sytuację która dałaby nam wygrana, i przyjdzie tu taki Skorpion i go wyzwie od patalacha i będzie kazał wypierd....  z klubu.

Odpowiedz
(20-08-2026, 11:53)strzelisty jupiter napisał(a): Jak pisałem, żądam dzisiaj napastnika w pierwszym składzie. Nie żadnego Sayyadmanesha, który przyda się na innej pozycji.

No nie mogłem, a w razie niespełnienia ŻĄDAŃ obrzucisz Freda jajkami, czy ogłosisz bojkot i przestaniesz chodzić na mecze??

Uważasz, że lepszy w ataku będzie Agniero którego od tygodnia nie ma w klubie? Czy może jednak Allahyar które pewnie od powrotu z wysp jest szykowany do gry jako wyjściowy napastnik?
Wiadomo, że sztab Szymczaka raczej nie rozważa do wyjścia w pierwszym składzie.

Odpowiedz
Ja do Nielsa nie mam żadnych pretensji w tym względzie. Więcej, uważam że on też jest wściekły, że przychodzi mu ważny dwumecz, i on nie ma nominalnego napastnika gotowego zagrać dziewięćdziesiąt minut.
Jaja to w Rutka w tym przypadku, jak masz taki fetysz.
Dziwi mnie jedynie, że ktoś może nie mieć pojęcia kto za co jest odpowiedzialny w klubie piłkarskim.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości