Liczba postów: 22
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Mecz przecudny.
Ale każdemu pewnie z tyłu głowy siedzi, że ligę wygrywa się zwycięstwami 1:0 lub 2:1 . Na przykład w Radomiu i Gdańsku. Wielka szkoda, że tacy nieregularni jesteśmy w tym sezonie bo potrafimy grać najlepszą piłkę w lidze.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Taki wynik może dam im kopa w meczu z Legią i mam nadzieję, że wygrają. Legia ma teraz cały tydzień na świętowanie i miejmy nadzieję, że im głowy ze świętowania nie wrócą do przyszłej niedzieli.
A dla nas to kolejny rekordowy wynik w tym sezonie (zaraz po 5-2). Fajnie ,że każdy celny strzał był zamieniony na bramkę i to ładnej urody. Nie wiem czy wcześniej zdążyła się taka sytuacja by mieć takie statystyki?
Liczba postów: 479
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Nikt tego wyniku nie będzie pamiętał jak nie będzie mistrza. Z minusów Mario rezerwowy napastnik nie nadaje się nawet do rezerw. Ciekawe czy z łapanki nie dało się kogoś lepszego dorwać. No i kolejny rzut z autu Puszczy i gol.
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
10 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 godzin(y) temu przez strzelisty jupiter.)
Mario biega trochę jakby pierwszy raz grał w piłkę. Nie wie za bardzo gdzie się znajduje, a reakcje jakby mu odcięli cojones.
Zupełnie bezjajeczny występ, zresztą tak samo jak poprzedni, ten sprzed kilkunastu tygodni. Zapamiętałem go z nieistnienia. A to przecież dorosły chłop jest, w pełni ukształtowany napastnik. Patrząc po mowie ciała, wygląda trochę jakby wstydził się zaaklimatyzować choćby na te kilka miesięcy i wkupić w paczkę. Taki mruk co sam siedzi w kącie.
Szczerze? Wolę Fiabemę.
Liczba postów: 479
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Bardziej bym podejrzewał bajeranta co to opowiada gdzie nie był i co nie robił a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że jest totalny dramat. Taki typ co to nazmyśla co się da a jak ktoś powie sprawdzam to jest w dupie.