Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Przedstawiłem logikę Rutkowskiego. Tu nie może być dobrego zawodnik na pozycję, gdzie mamy wychowanka przeznaczonego na rychłą sprzedaż.

Odpowiedz
Ja bym jednak wolał, żebyśmy celowali w poziom Carstensena, a nie Puchacza. Swoją drogą to jest wręcz niewiarygodne, że faceta nie chcieli w żadnym klubie, w którym się pojawiał po odejściu od nas.

Odpowiedz
Mimo wszystko w poprzedni sezon Kaiserslautern miał bardzo dobry sezon.

Odpowiedz
Tutaj racja. O nich zapomniałem.

Odpowiedz
Z drugiej strony my się w większości składamy z takich Puchaczów którym kiedyś gdzieś żarło, później się usrało z przebłyskami. Jeśli mamy brak na lewej obronie i lewej pomocy to taki uniwersalny wojownik byłby na wagę złota.

Odpowiedz
Dokładnie choćby zawodnicy typu Gytkjaer, Ishak, Ali, żaden z nich by się nie pojawił w Poznaniu gdyby nie jakiś dołek w karierze

Odpowiedz
Borek coś tam marudzi, że Puchacz to do Jagiellonii.

Odpowiedz
Pewnie też, Skrzypczak zapłaci za jego transfer do tego Białegostoku. Borek walną niezłego farmazona i chyba nie do końca to przemyślał. Puchacz to już nie jest gracz którego ściągasz za 1,5 mln z potencjałem transferowym, tylko ktoś kto po powrocie do kraju już raczej tu zostanie. Więc Lech, albo zostaje za granicą, żaden klub w kraju nie da za niego ponad milion eurasów bez szans na zwrot poniesionych kosztów.

Odpowiedz
Kilka źródeł podaje, że AEK zgłasza się po Sousę.

Odpowiedz
Pytanie jakie siano dają. Zresztą tu wszystko od mistrza zależy. Będzie to pewnie będzie z nim inna rozmowa.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Lukosbukos, 7 gości