Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(10-05-2025, 23:09)Mosina napisał(a): Przeczuwam jutro remis. Później remis Rakowa w Kielcach i nasze dwa zwycięstwa. Amen

Identyczny scenariusz kreślę w wątku meczowym. Smile No ale wiara, ponieście ich dopingiem w tej Warszawce. Niech już dzisiaj będzie lider! Jak napisał zabal, nie odstawiać gir i musi być pięknie.

Odpowiedz
Wszystko wskazuje na sezon 2014/2015 Smile
Odwagi panowie!

Odpowiedz
Mam nadzieję, że nasi na boisku nie będą tak posrani jak ja przed TV dziś. Na wyjazdach gramy jak średniak tej ligi, a naprzeciw drużyna, która nam nie odpuści. Pewnie kac po finale też już im puścił. Później wyjazd do Katowic, też wcale łatwo nie będzie. Ale to "nasza" ekstraklasa, wszystko jest możliwe Smile

Odpowiedz
Na początku drugiej połowy pomyślałem, że jeżeli Tudor nie dostanie drugiej żółtej, to Rakow powiezie Jagę - a z drugiej strony ta kartka wisiała 2 powietrzu… ktoś wytłumaczy dlaczego nie dostał żółtej za zablokowanie ręką piłki lecącej w światło bramki?

Odpowiedz
Niby na tych wyjazdach gramy jak średniak ligowy ale grając w Szczecinie gdzie Pogoń ma bilans 12-1-2 potrafiliśmy ich rozpierdolić w pył.

Odpowiedz
Śląsk i Stal 100% spadek.

Odpowiedz
Puszcza zapewne też. Choć mają mecz ze Śląskiem i Stalą. Wątpię, iż zdobędą w 3 meczach 9 punktów.

Odpowiedz
Śląsk spada do 1 ligi, szkoda, że drużynie, która spada oddaliśmy punkty. Ogólnie ten mecz plus ostatni z Radomiakiem najbardziej mniej bolą w tym sezonie bo to łatwe 6pkt było dla nas. Przegrana z Rakowem może się przydarzyć, z Lechią i Puszczą od początku graliśmy bez jednego zawodnika więc jestem w stanie im wybaczyć słabszy wynik, z Motorem z kolei graliśmy dobrze ale brakło na maksa skuteczności więc też jakoś to mogę przełknąć, że przegraliśmy ale te mecze ze Śląskiem i Radomiakiem mocno we mnie siedzą.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Dzisiaj trzeba wygrać jak ma być mistrz. Patrząc na sytuację kadrową Korony to geniusz taktyczny Pana Trenera Jacka Zielińskiego może nie wystarczyć.

Odpowiedz
Za tydzień Korona ogrywa papszunow, my 3pkt w Katowicach. Tego sobie życzmy Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości