Liczba postów: 211
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Na początku drugiej połowy pomyślałem, że jeżeli Tudor nie dostanie drugiej żółtej, to Rakow powiezie Jagę - a z drugiej strony ta kartka wisiała 2 powietrzu… ktoś wytłumaczy dlaczego nie dostał żółtej za zablokowanie ręką piłki lecącej w światło bramki?
Liczba postów: 144
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Niby na tych wyjazdach gramy jak średniak ligowy ale grając w Szczecinie gdzie Pogoń ma bilans 12-1-2 potrafiliśmy ich rozpierdolić w pył.
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
Śląsk i Stal 100% spadek.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
11-05-2025, 14:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2025, 14:37 przez Jerleś.)
Puszcza zapewne też. Choć mają mecz ze Śląskiem i Stalą. Wątpię, iż zdobędą w 3 meczach 9 punktów.
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Śląsk spada do 1 ligi, szkoda, że drużynie, która spada oddaliśmy punkty. Ogólnie ten mecz plus ostatni z Radomiakiem najbardziej mniej bolą w tym sezonie bo to łatwe 6pkt było dla nas. Przegrana z Rakowem może się przydarzyć, z Lechią i Puszczą od początku graliśmy bez jednego zawodnika więc jestem w stanie im wybaczyć słabszy wynik, z Motorem z kolei graliśmy dobrze ale brakło na maksa skuteczności więc też jakoś to mogę przełknąć, że przegraliśmy ale te mecze ze Śląskiem i Radomiakiem mocno we mnie siedzą.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 144
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Dzisiaj trzeba wygrać jak ma być mistrz. Patrząc na sytuację kadrową Korony to geniusz taktyczny Pana Trenera Jacka Zielińskiego może nie wystarczyć.