Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
20-05-2025, 10:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2025, 10:53 przez Icek.)
Raków strzelił o 2-3 bramki więcej ze stałych fragmentów gry od nas, w zależności, czy liczymy z rzutami karnymi, czy też bez.
Totalnie nie spina mi się to, o czym piszesz. W meczach, które przegrywaliśmy, bardzo często przeciwnik nas presował i każdy zawodnik wyglądał w tym meczu tak, jakby był zupełnie innym zawodnikiem od gościa,. który jeszcze parę dni wcześniej czarował na boisku. Stałe fragmenty wykonujemy tylko w meczach, w których pierwsi tracimy bramkę? Kluczem do zrozumienia tego problemu jest Twoje ostatnie zdanie o wrzutach na pałę. Nasi zawodnicy totalnie tracą głowę w takich momentach, szwankuje rozegranie, przykładowy Sosua znika pod czapką niewidką, więc co pozostaje? Wrzuta Perreiry do samotnego Ishaka. Dlatego gramy wrzutą z gry, ponieważ SFG mamy słabe?:-)
Z resztą Niels nie raz i nie dwa podkreślał, że w tych przegranych meczach, nawet to, jak i ile biegaliśmy, było wypadkową tego, co jest w głowach naszych piłkarzy...
Liczba postów: 434
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Dziś od trenera Lecha otrzymaliśmy taką wypowiedź:
– Krótko po naszym niedzielnym spotkaniu zaczęły krążyć niepokojące sygnały odnośnie potencjalnego złamania przepisów mówiących o wpływaniu na wynik meczu. Nie chcę wierzyć, że taka sytuacja mogłaby mieć miejsce, bezsprzecznie wypaczałaby ona sens sportowej rywalizacji. Nie mieści mi się w głowie, że ktoś mógłby się posunąć do takich nieczystych zagrań, które są zabronione i mogą spotkać się z surową karą.
Ponoć piłkarze GKS chwalili się naszym po meczu. Pewnie nie do udowodnienia ale wcale bym się nie zdziwił
To że o tym mówi nasz trener, który raczej zachowuje dystans, dodaje wiarygodności tym pogłoskom.
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
21-05-2025, 08:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2025, 08:18 przez Icek.)
Oczywiście wiecie, gdzie prezesował Cygan wcześniej.
Dla mnie temat z premią od Rakowa jest totalną bzdurą. Przecież oni walczą o wicemistrza.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Pytanie czy taka propozycja przy obecności w szatni:
Szymczaka
Wasielewksiego
Rogali
czy Alana (tutaj mniej) miała by sens. Wiedząc o tym, ze są za to poważne konsekwencję czy Raków by się decydował na takie coś wiedząc, że taki Szymczak może o tym donieść i nic nie traci. Bo za chwilę go w GKS nie będzie.