Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Mońka nie wyglądał pewnie. Mecz w Warszawie mu wyszedł ale wczoraj z Gurgulem zagrali po prostu słabo.
Stawka jest ogromna, nie wiem czy oni udźwigną ten ostatni mecz. Douglas z Carstensenem na szczęście chyba cali i zdrowi.
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 4
Reputacja:
12
Zawsze ewolucja, nigdy rewolucja.
Mamy szkielet kadry. Trzeba tylko dorzucić kilka ogniw. Tak powinien zrobić zarząd, chcący sukcesów na trzech frontach. Nie mamy takiego zarządu, ambitnego, skorego do podjęcia odrobiny ryzyka, dlatego będzie jak co sezon. No bo czemu mieliby zmienić swoje dotychczasowe podejście do tematu wzmocnień?
Liczba postów: 115
Reputacja:
1
Bo nawet średniointeligentny szympans rozumie że wynik zrobiliśmy ponad stan? Bo nawet najgłupsze zwierzę uczy się na błędach?
Brak minimum pięciu konkretnych wzmocnień, konkretnych powtarzam, spowoduje że przed końcem roku szukamy nowego trenera
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Nikt by musiał nie odejść a przyjść powinni ludzie pokroju Walemarka czy Carstensena.
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 4
Reputacja:
12
19-05-2025, 21:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2025, 21:52 przez strzelisty jupiter.)
@Antonio
I tak to u nas co sukces wygląda. Jest mistrz (którego jeszcze oczywiście nie ma), czyli powiedziało się A, ale po tym nie następuje B, czyli wzmocnienie, tylko Ą, a więc wyprzedaż i brak wzmocnień, tudzież wzmocnienie sierpniowe jak jest już dawno po eliminacjach Ligi Mistrzów, a często też w Ekstraklasie jesteśmy daleko w polu. Kibol Kolejorza zna od podszewki.
Liczba postów: 115
Reputacja:
1
Chodziło mi o to że przy braku wzmocnień grając na trzech frontach wyniki będą takie, że wronieccy rzucą na pożarcie Trenera, tak najłatwiej...
Liczba postów: 431
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Tak myślałem. Chciałem się upewnić. Tak to ich tradycyjna zagrywka. Zresztą bardzo chwytliwe również tutaj