Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Sousę przekonać że dostanie wolną rękę na transfer jak pomoże wejść do grupy Ligi Mistrzów. Ciekawe czy wtedy będzie chciał gdzieś się stąd ruszać. Smile
Rozegrajmy wreszcie to okno pod Lecha, chociaż raz. Żadnej czerwcowo-lipcowej wyprzedaży!

Odpowiedz
Hmmm... wrzucam to do tej zakładki. Duński tipsbladet.dk podaje, ze Lech jest bliski zatrudnienia  Markusa Uglebjerga obecnie asystenta trenera  w Viborgu - jako asystenta...NIelsa Frederiksena w  Lechu Poznań . Sam Viborg FF już ogłosił, że Uglejberg odchodzi do zagranicznego klubu.

Nie wiem, jak to interpretować.  Mam nadzieję, że to nie oznacza pożegnania Sindre...

Odpowiedz
Tak go przedstawiał Viborg na swojej stronie:
"Markus Uglebjerg blev ansat som assistenttræner med fokus på dødbolde i sommeren 2023."

Co google tłumacz przekształca na:
"Markus Uglebjerg został zatrudniony na stanowisko asystenta trenera latem 2023 roku i będzie skupiał się na stałych fragmentach gry."

Czyli postęp. Niech jeszcze ściągną skrzydłowego z Viborga. Portugalczyk z Zielonego Przylądka który ma 7 asyst z rogów.

Odpowiedz
(26-05-2025, 14:05)Antonio napisał(a): Tak go przedstawiał Viborg na swojej stronie:
"Markus Uglebjerg blev ansat som assistenttræner med fokus på dødbolde i sommeren 2023."
Co google tłumacz przekształca na:
"Markus Uglebjerg został zatrudniony na stanowisko asystenta trenera latem 2023 roku i będzie skupiał się na stałych fragmentach gry."
Czyli postęp. Niech jeszcze ściągną skrzydłowego z Viborga. Portugalczyk z Zielonego Przylądka który ma 7 asyst z rogów.

Viborg FF podał na oficjalnej stronie klubowej napisał 3 godz temu:

Znowu tłumacząc z googla:

"Asystent trenera Markus Uglebjerg od przyszłego sezonu przejdzie do klubu zagranicznego. Wkrótce zostanie przedstawiony swojemu nowemu pracodawcy.

Dyrektor sportowy Mads Agesen mówi:
-Markus wykonał u nas naprawdę dobrą pracę. Przejął odpowiedzialność za stałe fragmenty gry, za które był odpowiedzialny, i walnie przyczynił się do bardzo udanego sezonu pod tym względem. Pracował z oddaniem i jesteśmy mu wdzięczni za jego wysiłki.
- Postrzegamy to jako kolejną dobrą historię dla nas i wyraz uznania dla naszego środowiska. Markus przybył tutaj jako młody trener z FC Helsingør i spisał się naprawdę dobrze, a teraz dostaje ekscytującą szansę w dużym klubie zagranicznym. Życzymy mu powodzenia w przyszłości".

I sam Uglebjerg:
"Cieszę się z tego, co udało nam się osiągnąć podczas mojego pobytu tutaj, i nie wyobrażałem sobie, że już teraz będę musiał iść dalej, ale pojawiła się dla mnie wielka szansa, z której chcę skorzystać".

Odpowiedz
A on nie za Dudkę?

Odpowiedz
Tak by było najlepiej, ale wątpię by koleś Rząsy został wywalony z Lecha.

Odpowiedz
Wiadomo, że musi zostać w klubie, bo kolegów się nie wyrzuca, więc niech sobie będzie asystentem trenera od spraw nieznaczących, a stałe fragmenty zostawi komuś kto się na nich zna.
U nas wyglądało to bardzo słabo, choć muszę przyznać, że w ostatnim meczu z Piastem gdy wszyscy spodziewali się strzału Hoticia on podał Ishakowi, który się nieznacznie pomylił. Było to przemyślane i zaskakujące.
Natomiast nie sposób zapomnieć o rzutach rożnych, które na oko w połowie nie przechodziły pierwszego obrońcy.

Odpowiedz
A przypadkiem jakiś czas temu Mariusz Jop nie robił licencji UEFA A? Wybitnej klasy specjalista od stałych fragmentów gry, z naciskiem na wykończenie. I Polak, po co szukać gdzieś w Skandynawii.
Smile

Odpowiedz
Niels w wywiadzie dla Weszło powiedział, że najpierw musimy sprzedać, żeby kogoś pozyskać. Czar prysł dwa dni po mistrzu.. ech

Odpowiedz
Ja to rozumiem inaczej. Zimny powiedział: "Patrzymy do przodu, rozglądamy się i oczywiście potrzebujemy transferów. Myślę, że każdy się z tym zgodzi. Na razie trudno powiedzieć, ilu piłkarzy i jakich pozyskamy, bo to zależy od tego, kogo sprzedamy.". Ilu i jakich. Dla mnie oznacza to tylko tyle, że jeśli sprzedadzą np, Sousę, to wtedy będzie potrzebny zawodnik za niego. Albo jeśli ktoś nagle wyłoży 10 baniek za Kozubala, to trzeba poszukać pomocnika typu box to box itp.
I nic ponadto.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Icek, 9 gości