Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ten Gumny w przypadku braku wykupu Carstensena to nie jest taki zły pomysł, na Ekstraklasę śmiało nam wystarczy. Tylko, że jak dla mnie taki transfer ma sens dopiero w momencie gdy najpierw zakontraktujemy kozaka na lewą obronę, załatwimy porządnego zmiennika dla Ishaka, który będzie mocno na niego napierał i gdy padnie informacja, że Sousa jeszcze zostaje lub mamy jakąś inną mocną alternatywę na jego miejsce.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(31-05-2025, 12:15)m94g napisał(a): Ten Gumny w przypadku braku wykupu Carstensena to nie jest taki zły pomysł, na Ekstraklasę śmiało nam wystarczy. Tylko, że jak dla mnie taki transfer ma sens dopiero w momencie gdy najpierw zakontraktujemy kozaka na lewą obronę, załatwimy porządnego zmiennika dla Ishaka, który będzie mocno na niego napierał i gdy padnie informacja, że Sousa jeszcze zostaje lub mamy jakąś inną mocną alternatywę na jego miejsce.

Początki Gumy w seniorskiej to była właśnie lewa obrona, gdzieś tak w okolicach ostatniej wygranej w SP ze szmacianką. Ale jak teraz by wyglądał, to ciężko stwierdzić.

Odpowiedz
O, nie wiedziałem, że zaczynał na lewej. Piłkarsko, prędzej czy później by dojechał, tylko jak u niego wygląda na ten moment karta zdrowia.
BTW: oczami wyobraźni widzę powtórkę z rozrywki, czyli filmik, w którym stary Gumnego zachęca: Synuś, pokop trochę i pokaż, że nie jesteś żaden Dagerstal czy inny połamaniec.

Odpowiedz
Ktoś napiszę coś więcej jak mu szło w ostatnim sezonie w Niemczech?

Odpowiedz
(31-05-2025, 12:15)m94g napisał(a): Ten Gumny w przypadku braku wykupu Carstensena to nie jest taki zły pomysł, na Ekstraklasę śmiało nam wystarczy. Tylko, że jak dla mnie taki transfer ma sens dopiero w momencie gdy najpierw zakontraktujemy kozaka na lewą obronę, załatwimy porządnego zmiennika dla Ishaka, który będzie mocno na niego napierał i gdy padnie informacja, że Sousa jeszcze zostaje lub mamy jakąś inną mocną alternatywę na jego miejsce.

Czyli Gumny ma czekać na lewego obrońcę, napastnika oraz co z Sousą?

Odpowiedz
Chodzą ploty o 2 milionach za Rasmusa (po za zasięgiem podobno co jest niepokojące jak dla mnie) czyli pewnie Gumny jako rezerwa dla Joela.

Odpowiedz
(31-05-2025, 16:34)Antonio napisał(a):

Czyli Gumny ma czekać na lewego obrońcę, napastnika oraz co z Sousą?

Dokładnie tak. Bo jeśli ma przyjść najpierw Gumny i w zamian za to jakiś słabszy lewy obrońca zamiast do 1 składu to na zmiennika Gurgula lub jakaś kolejna pokraka do ataku to ja wolę poczekać z tym Gumnym, aż załatwimy najpierw bardziej priorytetowe i jakościowe transfery.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
@Skorpion
Co jest niepokojące w tym, że nie chcą wydać 2mln na potencjalnie rezerwowego prawego obrońcę?
Serio nie mamy większych potrzeb? Fajnie gdyby Rasmus został, ale nie za takie bejmy.

Odpowiedz
Niepokojące jest to, że klub zarobił worek siana a w perspektywie ma kolejne miliony i transfer za 2 miliony to nie.. za dużo.
Chyba, że chodzi tylko o Rasmusa.

Odpowiedz
No oczywiście, że chodzi o Rasmusa, czyli drugiego PO. Wolą wydać duże pieniądze na inne wzmocnienia, nie dziwię im się.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, Dio, dziki1922, Jerry2015, KILEK, koziołek, 2 niewidocznych użytkowników, 32 gości