Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Podobno składaliśmy ofertę za jakiegoś Gaspara Camposa ze Sportingu Gijon. Odrzucona. Tyle że do skrzydłowy. Chyba nie tam mamy największe braki

Odpowiedz
Jego temat pojawił się jeszcze przed meczem z Piastem.

Odpowiedz
Jak my szukamy kogoś na ławkę na LO i mamy grać 18 latkiem który nie jest kotem na swojej pozycji to ja nie mam pytań. Na tą chwilę mamy jednego PO i młodego LO który ma mecze w których gra skandalicznie słabo. Potrzebujemy więc kota do pierwszego składu na LO i wartościowego zmiennika na PO.

Odpowiedz
Chyba nie było nic o tym - za Moutinho Spezia żąda - ponoć - ponad 1 milion eurasów, co jest - ponoć - nie do zaakceptowania przez nasz klub.

Odpowiedz
Nawet 600 tysi bym nie dał.

Odpowiedz
W paru meczach go oglądałem. No nie przekonał mnie. Jako rezerwowy to i owszem ale nie jako pierwszy.

Odpowiedz
To ewentualnie wypożyczyć. Nie przekonuje w Ekstraklasie, na poziomie LKE też nic nie pokazał.

Odpowiedz
Temat Moutinho ponoć porzucony (choć wstepne zapytania były) - "Lech poszukuje LO o innym profilu".

Odpowiedz
Pojawiają się też informacje, że za tego Camposa z Gijon mieliśmy zaoferować ok. 1 mln EUR, ale Sporting oczekuje ok. 3 mln.

Odpowiedz
Jeśli to prawda to na co nasi liczyli? Jprd idziesz do salonu BMW a masz kasy na Dacie. I na co liczą.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, galis, Jerry2015, Kiub, m94g, seboli, TonyJJ, 22 gości