Liczba postów: 47
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Podejrzewam, że mogło być tak :
Zaproponowali mu/chcą zaproponować kontrakt jak dla rezerwowego stopera, a on będzie decydował czy chce zostać w Lechu na takich warunkach, czy jeszcze gdzieś iść sobie pokopać i dorobić.
-------
To znaczy mam nadzieję, że to tak wygląda.
Liczba postów: 314
Reputacja:
6
„Przeczytałem dzisiaj, że poprosiłem o odejście z Lecha. Nic takiego nie miało miejsca, mam ważny kontrakt, przed nami emocjonujący sezon i chcę w nim być ważnym zawodnikiem dla drużyny. Pozdrawiam”
Liczba postów: 37
Reputacja:
1
Lech zaproponował kontrakt Skrzypczakowi.
Już dawno o tym pisałem, że brak podejścia pod niego będzie giga błędem Lecha.
Oby się udało.
Czytałem też, że Karol Struski blisko Rakowa. Ogromna szkoda, bo mobilność tego zawodnika i całkiem fajny zmysł do gry powoduje, że widziałbym go tutaj.
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Czyli wezmą Skrzypę a nie Kamińskiego w sumie dobrze. Młodszy po debiucie w kadrze. Inna sprawa, że Kamiński pewnie i tak wróci za parę lat do rezerw.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Rączki na kołderkę, w grze jest jeszcze Rapid, Stoke i ktoś jeszcze. Możemy nie mieć podejścia, kiedy przyjdzie do wysokości kontraktu.
Liczba postów: 114
Reputacja:
1
Włodarczyk mówił że Douglas rozważa odejście od Nas i stąd te ruchu ze stoperem jak choćby oferta na transferroomie.
Powrót Skrzypczaka to byłby mega ruch. Młody, sprawdzony, gotowy do gry na już i przede wszystkim Nasz
Liczba postów: 47
Reputacja:
1
Włodarczyk mówił co mówił, bo widział wywiad z agentem Alexa, klub jednak od razu to zdementował.
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
Salamon to Salamon. Powinien zostać biorąc pod uwagę ilość kontuzji jaka nas zwykle dotyka. Będą grać Douglasem zeby cena szła w górę wiec na starcie Salamonowi zostanie rola rezerwowego pewnie.
Liczba postów: 114
Reputacja:
1
Może mówił co mówił a może mówił co wiedział... mamy Milica, Salamona, Douglasa, Mońkę i od biedy Pingota i dajemy ogłoszenie o potrzebie stopera i składamy propozycję Skrzypczakowi? Na logikę coś jest na rzeczy...
Liczba postów: 37
Reputacja:
1
Pingot wypożyczenie, Mońka jako piąty obrońca.
Układ idealny.