Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Jeśli poza Lismanem i Hoticiem odejdzie też Sousa, to czeka nas mała rewolucja. Znowu zamiast kupować, wpierw sprzedajemy. Mam deja vu.
Czas pokaże. Mamy trzy tygodnie na napastnika i teraz dochodzi konieczny skrzydłowy.

Odpowiedz
Zdobyli(śmy) mistrzostwo. Dajmy im pracować. Pamiętajcie, że jesteśmy tylko Lechem Poznań, piłkarze z potencjałem będą czekać na ciekawsze opcje, my musimy czekać.

Szkoda Hoticia, piłkarz uniwersalny, ale na żadnej pozycji jakiś wiodący, a szczególnie w naszej, fizycznej lidze. Szkoda, że nie dało się sprzedać 1+1 z naszym Brajankiem.

Odpowiedz
Wielkie larum bo Hotić odchodzi, przecież to już było wiadomo od kilku miesięcy. Największy plus to fakt, że poszedł do arabów, bo na pewno dostaliśmy dzięki temu lepsze pieniądze niż gdyby to był jakiś kraj europejski.
Chociaż z drugiej strony takich zawodników jak on to gotówkowo biorą już tylko zespoły z tamtych rejonów, z Turcji, albo z MLS.

Odpowiedz
(16-06-2025, 19:52)Pinkin napisał(a): Wielkie larum bo Hotić odchodzi, przecież to już było wiadomo od kilku miesięcy. Największy plus to fakt, że poszedł do arabów, bo na pewno dostaliśmy dzięki temu lepsze pieniądze niż gdyby to był jakiś kraj europejski.
Chociaż z drugiej strony takich zawodników jak on to gotówkowo biorą już tylko zespoły z tamtych rejonów, z Turcji, albo z MLS.

No właśnie podobno za darmo.

Odpowiedz
No poszedł. Teraz zamiast jednej 10 za Souse trzeba kupić dwie.

Odpowiedz
Pińć od razu, gdybyś nie wiedział to Barański ściągnięty z Ruchu też jest dziesiątką.

Odpowiedz
Ale Ty tak na poważnie?

Odpowiedz
(16-06-2025, 20:05)joseph napisał(a):
(16-06-2025, 19:52)Pinkin napisał(a): Wielkie larum bo Hotić odchodzi, przecież to już było wiadomo od kilku miesięcy. Największy plus to fakt, że poszedł do arabów, bo na pewno dostaliśmy dzięki temu lepsze pieniądze niż gdyby to był jakiś kraj europejski.

No właśnie podobno za darmo.

też tak słyszałem. umowę miał do 06.2026. trochę dziwne, jedyne co mi przychodzi do głowy to że trzeba robić miejsce w budżecie płacowym dla zawodników. mi tam go szkoda - uważam że można było jeszcze z nim popracować. a bramki z rzutów wolnych to tylko chyba on potrafił u nas. ale jeśli taka decyzja to sztab wie lepiej

Odpowiedz
Mnie tylko dziwi jedno, że nadal nie mamy transferów do klubu a odchodzi piłkarz z ławki który coś potrafił.

Odpowiedz
Bo tu raczej nie ma zasady 1:1. Jest okazja to ruch zostaje wykonany.
Ponoć Skrzypa jest praktycznie dogadany

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, Kefas9494, maks, MichalM, proof, uncoolben, Zabal, 22 gości