Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
A ja uważam, że Lech powinien zrobić wszystko, żeby wykupić Rasmusa. Gość wglądał na kozaka. Dawał radę z tyłu i do przodu, jest młody. On będzie jeszcze kosztował dużo pieniędzy.
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Z artykułów wynika,. że temat nie upadł, ale będzie ciężki do ugryzienia.
Liczba postów: 47
Reputacja:
1
@secret
Zwłaszcza w naszym grajdole.
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Nad czym mam się tu rozczulać. Czy FIlip wcześniej miał problemy zdrowotne no miał. Czy powinno się z nim podpisać kontakt na 3 lata bo zagrał parę meczy dobrych bez patrzenia na ryzyko. Absolutnie nie. Rok z opcją przedłużenia. Ryzyko dwustronne albo wypali będzie super i ktoś nam go podkupi albo się połamie ale wtedy się grzecznie mu podziękuje. Nie wiem co w tym takiego niesamowitego. A tak mamy typa co to wrzuca wzruszające filmiki na FB czy na co to się teraz wrzuca który kasuje mega siano.
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Ok rozumiem, że ten sezon gdzie zagrał 10 meczy w całym był spowodowanym wyjazdem na ryby i narty. Pozdrawiam
Liczba postów: 316
Reputacja:
6
24-06-2025, 13:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2025, 13:33 przez Icek.)
Który sezon masz na myśli? Z TM też trzeba umieć korzystać, szczególnie, gdy się sprawdza ligi, które grają systemem wiosna-jesień. Nie zakładam niczego innego ponad pójście najprostszą linią oporu i wbicie sezonu 20/21, gdzie wyskakuje tylko runda wiosenna. Runda jesienną znajdziesz w innej pozycji, a tam 29 meczów.