Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ciekawe jakie jest jego podejście, tzn czy chce pójść gdziekolwiek zarobić bejmy, czy łączy to jednak z rozwojem sportowym. I tylko mam nadzieje że info "że jest chory" to nie jest sygnał "chce wyjechać tu i teraz"...
najgorszy scenariusz to nie jedzie bo klub nie chce za małych pieniędzy (jak pisze Skorpion niech pogra rok, podniesiemy równowartość z boiska), a on jest "chory" i nie ma ani kasy ani pożytku, i odchodzi za darmo do jakiegoś Pafosu.

Odpowiedz
Ja to jestem zaskoczony jakością tych klubów - myślałem jednak że jak na takiego zawodnika to jednak będą to lepsze kierunki.

Odpowiedz
Bo on ma 25 lat i jest mało znany w Europie. W rozgrywkach pucharowych jeszcze nic nie pokazał, taki Skóraś trochę młodszy ale błyszczał w LKE.

Odpowiedz
Niby z jego wypowiedzi wynika, że celuje w ligi TOP 5. To, że ma infekcję, to akurat u niego norma.

Odpowiedz
Kontrakt z Dagerstalem rozwiązany. Żale z powodu nieszczęśliwego splotu wypadków z Filipem już wylaliśmy, pozostaje życzyć powodzenia, i powrotu do zdrowia i formy.

Odpowiedz
Należy mu życzyć powodzenia w dalszej karierze. No to teraz już wiadomo po co nam był Skrzypa.

Odpowiedz
Bardzo dobry ruch. Z niecierpliwością czekam na następny.

Ps. Fajnie by było jak by okres przygotowawczy można było przepracowac juz z nowymi zawodnikami albo chociaż ich większością. Tylko czy to realne?

Odpowiedz
Najważniejsze z tego jest, że zrzucili kolejnego zawodnika który raczej mało nie zarabiał.

Odpowiedz
Generalnie zawsze mnie bawi jak czytam komentarze w stylu na tym zarobimy, ten zejdzie z płacy itp. Cieszyć może fakt że dbacie o finanse Rutków jak na swoje ale wierzcie mi nie ma to żadnego wpływu na to kto przyjdzie, kto odejdzie i za ile.

Odpowiedz
No właśnie ww. daje do myślenia, że jednak ma. Szukali taniego środkowego, a że Filip dał sygnał do rozwiązania wysokiego kontraktu, to wzięli reprezentanta Polski.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 18 gości