Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(27-06-2025, 00:24)joseph napisał(a): Derensili Fernandes - kolejne nazwisko na giełdzie pogłoskowej. Holenderski napastnik/skrzydłowy(?) z drugoligowego Excelsioru Rotterdam. Rozmowy zdaje się - jeśli się toczą - to na wczesnym etapie.

Prawy skrzydłowy z lewą nogą. Nie wydaje mi się....chyba, że że to zabezpiecznie na wypadek, gdyby Ali jednak poszedł pod młotek.

Odpowiedz
Raczej szukali by gdzieś lepiej niż w lidze pół-amatorskiej w Holandii.

Odpowiedz
Derensili Sanches Fernandes, druga liga holenderska, 11 bramek / 7 asyst w sezonie 24/25, wartość 600 tyś €. taki up-grade Fabiemy. raczej do rozwoju niż wzmocnienie

Odpowiedz
Wg Dyśko ze Sportowego Poznania - "odejcie Sousy przesądzone".

Odpowiedz
Bartłomiej Barański ogarnie eliminacje Ligi Mistrzów.

Odpowiedz
(27-06-2025, 09:45)Pinkin napisał(a): Raczej szukali by gdzieś lepiej niż w lidze pół-amatorskiej w Holandii.

Po szukaniu w drugiej lidze norweskiej już mnie nic nie zdziwi.

Odpowiedz
Ciekawy jestem, gdzie, o ile w ogóle, pójdzie Sousa. Staszewski napisał, że były oferty z Bragi i Lens i Afonso miał powiedzieć, że jak ma iść do Bragi, to woli zostać w Lechu. Nie mam nic przeciwko temu, żeby został, ale z jego punktu widzenia obawiałbym się bardzo mocno, czy nie przelicytuje z tymi oczekiwaniami i ambicjami i nie wyląduje u Arabów....

Odpowiedz
Ja też uważam, że skończy u Arabów, z pensją 4x większą niż u nas i tym się to skończy. Na lepszy klub niż Lens/Braga nie ma szans.

Jestem ciekaw, kogo tam nam nagotują na tą 10-tkę, w 2-ligowego Holendra nie wierzę.

Odpowiedz
(27-06-2025, 11:29)Icek napisał(a): Ciekawy jestem, gdzie, o ile w ogóle, pójdzie Sousa. Staszewski napisał, że były oferty z Bragi i Lens i Afonso miał powiedzieć, że jak ma iść do Bragi, to woli zostać w Lechu. Nie mam nic przeciwko temu, żeby został, ale z jego punktu widzenia obawiałbym się bardzo mocno, czy nie przelicytuje z tymi oczekiwaniami i ambicjami i nie wyląduje u Arabów....

No właśnie to znalazłem. Więc wracam do swej tezy - pozostanie Sousy u nas jest calkiem prawdopodobne. Pytanie - czy i jaki wplyw rozwój wypadkow ws. Souse ma na wzmocnienie pozostałych 4-5 pozycji. Czy ten plan zarządu, który jest jakoś ogólnikowo zakomunikowamny, zakłada odejście Sousy - czy jego transfwer out jes traktowany jako osobne wydarzenie ze swymi konsekwencjami (ściągnięcie bardzo wartościowego zawodnika w jego miejsce). Bo moim zdaniem - jakaś dziesiątka jest moze być potrzebna, nawet jezeli do składu dojdzie Barański - o którym szczerze mówiąc nie wiem, co sądzić.

Odpowiedz
Sousa jest konieczny w kadrze dopóki nie odpadniemy z eliminacji do Ligi Mistrzów. Gdyby jednak został na kolejny sezon, nikogo obecnie nie potrzebujemy na tę pozycję, mając w odwodzie Barańskiego, który został sprowadzony, by dostać przecież jakieś minuty.
Napastnik, napastnik, napastnik! Na już! Czas ucieka.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Omerta, Stefan Batory, 16 gości