Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ja wierzę, że nasza opieszałość transferowa trwa tylko dlatego, że chcemy ściągnąć jakość, a jakość to czeka na lepsze oferty niż od nas. Istnieje ryzyko, że obudzimy się z ręką w nocniku (vibe Helik, czy ostatnio ten napastnik z Norwegii).

Sądzę, że transfer Skorasia jest bez szans, mimo wszystko, on coś pograł w CB, a takie średnie kluby z Belgii, Holandii chętnie go przyjmą.

A Jóźwiak...na naszą ligę to dalej powinien być kot, chociaż gdyby to nie był Jóźwiak i byśmy ściągali takiego skrzydłowego z takimi liczbami... Ojjj, by się oberwało wszystkim ?

Ps. Na weszło piszą, że Repka w Rakowie, 700 tysi europejskiej waluty.

Odpowiedz
Moim zdaniem Jóźwiak jest teraz w miejscu, w którym jest już mu znacznie bliżej do gry w pierwszej lidze, niż w Lechu. Tym bardziej będzie szukał jakiejś egzotyki, żeby jeszcze keszować karierę.

Odpowiedz
Ja bym Jóźwiaka nie skreślał ale na pewno nie za miliony do Lecha. Więc temat pewnie upadnie bo znając życie zawodnik będzie miał mega mniemanie o sobie.

W necie fruwa info, że Niles powiedział, że trzy miesiące to nie tak długo i na lata nikogo nie szukają na środek pomocy ale może jakieś krótkie wypożyczenie?

Przestańmy znowu szukać zawodnik którzy może do nas kiedyś przyjdą. My potrzebujemy wzmocnień na już. A nie na sierpień po pucharach.

Odpowiedz
Piotrek tak pięknie w wywiadach mówił po sezonie jakie to marzenia i ambicje ma jeśli chodzi o Ligę Mistrzów, a jak trzeba działać i się wzmacniać to wygląda to jak zawsze. Zamiast zmontować ekipę na eliminacje do tejże Ligi Mistrzów to transfery będą gdy już odpadniemy z walki o nią bo kim mamy tam grać? Jeden skrzydłowy gotowy do gry, na obronie Gurgul jako jedynka na lewej, zmienników brak prawie na każdej pozycji oprócz ŚO i PO.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Z Jóźwiaka zostało tylko nazwisko. Nie bądźmy frajerami i nie dajmy się robić agentom na odgrzewaną legendę. Zresztą to nigdy nie był poziom choćby Kamińskiego, a moze i Skórasia też.
Gumny to zupełnie inna historia. Cieszę się, że wrócił.

Odpowiedz
Jeszcze nie daj Boże wypadnie z dwóch piłkarzy i możemy zamykać kramik. Ewentualnie okaże się, że jednak te 4 mln za Gurgula to super interes i jedziemy z tematem. Czekanie na mityczne jedynki co to może przyjdą w sierpniu a może jednak nie to droga donikąd. A winny na końcu będzie trener.

Odpowiedz
Skorpion zapamiętaj swoje słowa, które napisałeś wyżej.
Jak mówiłem, że to wina zarządu m.in. za brak zmienników w poprzednim sezonie to Ty ambitnie chciałeś wyjeb...trenera bo piłkarze chu...grają

Odpowiedz
To samo chciałem napisać. Żebyś nie musiał robić zakładów i przepraszac za "Magika" który ch się zna i kogo w ogóle wstawia do składu

Odpowiedz
W ogóle jak słyszę, że Pieńko jest teraz naszym priorytetem transferowym to trochę scyzoryk się otwiera w kieszeni, już sobie wyobrażam ten wspaniały duet na lewej stronie Gurgul - Pieńko którzy podbijają Ligę Mistrzów.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Halo Halo kolego jeden z drugim zdobyliśmy mistrza słabością innych. Raków się zesrał bardziej niż my na ostatniej prostej. Owszem jest to zasługa trenera ale było bardzo blisko kompromitacji. Trener udźwignął przyznałem, że się myliłem ale jakby był mistrz w kwietniu zapewniony to rozmowa by była inna.
Także zbastuj jeden z drugim z tymi umoralniającymi postami bo mistrz to zasługa Gonzaleza w 93 minucie i jego wybicia w aut a i tak ,,eksperci z tego forum" wyśmiewali go kompletnie.
Zresztą jakbyście przeczytali mojego posta dokładnie a nie pobieżnie do doczytalibyście, że ja chłopa bronię. Że jak nie dostanie wzmocnień i będzie chujnia to zarząd jego wypierdoli i nie będzie żadnej refleksji i, że nie daliśmy mu narzędzi do roboty.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AdamTLP, 7 gości