Liczba postów: 115
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Bardziej chodziło mi o to (a może mam tylko taką nadzieję) że ten docelowy skrzydłowy kozak to nie Pieńko a jakiś przekot na którego trzeba poczekać i za którego trzeba zapłacić
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Według mnie to wygląda tak, że oprócz tego Szweda przyjdzie jeszcze jeden skrzydłowy ale nie z powodu tego, że Hakansa nie będzie długo tylko dlatego, że ktoś z dwójki Ali -Walemark będzie naszą nową 10 w miejsce Sousy, który pewnie wyfrunie niedługo. Ten Szwed taki średnio ciekawy mam nadzieję, że to prawda, że dalej szukamy jakiegoś kozaka na skrzydło.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 58
Reputacja:
0
Dobrasz twierdzi, że 2 tygodnie temu przyjechał do Poznania napastnik. Zobaczył stadion, miasto. Po 5 dniach poinformował, że się rozmyślił i nie chcę tutaj przyjść.
Liczba postów: 430
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Lepiej przed niż żeby kręcił nosem w sezonie. Ciekawe who's that boy?
Reputacja:
0
Zdecydowanie. Już taki jeden był co się przestraszył i odmówił. Nam to wyszło na dobre.
Dobrasz nie napisał kto. Znając życie, mityczna jedynka.
Reputacja:
0
Panie, do września mamy czas, na spokojnie. Ogarną 3 kotów i wszyscy będą zadowoleni. Na ligę wystarczy
Liczba postów: 797
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
A za Souse są jakieś oferty obecnie? Ktoś coś?
Liczba postów: 78
Reputacja:
0
Jestem przekonany, że największy budżet mamy na napastnika i z nim być może będziemy czekać najdłużej, jeśli życie nas nie przymusi, po to, żeby wyjąć najlepszego możliwego.
Przejrzałem sobie internety z opiniami dotyczącymi Bengtssona, są całkiem okej właściwie. Więc jeśli to ma być alternatywa np. dla tego Szwajcara (czy innego kocika), to jestem bardzo za. W Hacken grał razem z Walemarkiem i Berggrenem, więc jeśli nawiąże do ich poziomu, to jestem jednak spokojny.
Moim zdaniem, Lech działa na rynku bardzo dobrze dobrze póki co. Nie dał sobie wcisnąć Pieńki za kosmiczne pieniądze, Jóźwiaka, teraz mam też nadzieję, że nie weźmie Velde. Obronę (licząc już z Recą) mamy kozacką. Jedyne co mnie niepokoi, to środek pola, bo tam mamy 3 zawodników na dwie pozycje. Jeśli doszedłby jeszcze jeden skrzydłowy oraz napastnik (a zakładam, że tak właśnie się stanie), to będzie to bardzo dobra kadra, z tym małym minusem w postać braku alternatywy za Murasia. Ale poza tym - sztos.