Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(09-07-2025, 11:10)galis napisał(a): Bengtsson już oficjalnie u Nas, tym samym temat Pieńki zakończony

Niekoniecznie. Ma być jeszcze docelowy skrzydłowy ponoć... 

...tyle, że zostaniemy z 1 ekstra skrzydłowym, zakładając że trzymamy się zasady "dwóch konkurujących zawodników na kazdą pozycję".

Dla mnie OK, bo zawsze mówiłem, że potrzbujemy 2+2+1 skrzydłowych, to bodaj najbardziej podatna na kontuzje pozycja.

Odpowiedz
Bardziej chodziło mi o to (a może mam tylko taką nadzieję) że ten docelowy skrzydłowy kozak to nie Pieńko a jakiś przekot na którego trzeba poczekać i za którego trzeba zapłacić

Odpowiedz
Według mnie to wygląda tak, że oprócz tego Szweda przyjdzie jeszcze jeden skrzydłowy ale nie z powodu tego, że Hakansa nie będzie długo tylko dlatego, że ktoś z dwójki Ali -Walemark będzie naszą nową 10 w miejsce Sousy, który pewnie wyfrunie niedługo. Ten Szwed taki średnio ciekawy mam nadzieję, że to prawda, że dalej szukamy jakiegoś kozaka na skrzydło.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Dobrasz twierdzi, że 2 tygodnie temu przyjechał do Poznania napastnik. Zobaczył stadion, miasto. Po 5 dniach poinformował, że się rozmyślił i nie chcę tutaj przyjść.

Odpowiedz
Lepiej przed niż żeby kręcił nosem w sezonie. Ciekawe who's that boy?

Odpowiedz
Zdecydowanie. Już taki jeden był co się przestraszył i odmówił. Nam to wyszło na dobre.
Dobrasz nie napisał kto. Znając życie, mityczna jedynka.

Odpowiedz
Dobrze że go nie przywieźli na początku września. Bo byłoby idealne wytłumaczenie a tak...jeszcze tyle czasu Wink

Odpowiedz
Panie, do września mamy czas, na spokojnie. Ogarną 3 kotów i wszyscy będą zadowoleni. Na ligę wystarczy

Odpowiedz
A za Souse są jakieś oferty obecnie? Ktoś coś?

Odpowiedz
Jestem przekonany, że największy budżet mamy na napastnika i z nim być może będziemy czekać najdłużej, jeśli życie nas nie przymusi, po to, żeby wyjąć najlepszego możliwego.

Przejrzałem sobie internety z opiniami dotyczącymi Bengtssona, są całkiem okej właściwie. Więc jeśli to ma być alternatywa np. dla tego Szwajcara (czy innego kocika), to jestem bardzo za. W Hacken grał razem z Walemarkiem i Berggrenem, więc jeśli nawiąże do ich poziomu, to jestem jednak spokojny.

Moim zdaniem, Lech działa na rynku bardzo dobrze dobrze póki co. Nie dał sobie wcisnąć Pieńki za kosmiczne pieniądze, Jóźwiaka, teraz mam też nadzieję, że nie weźmie Velde. Obronę (licząc już z Recą) mamy kozacką. Jedyne co mnie niepokoi, to środek pola, bo tam mamy 3 zawodników na dwie pozycje. Jeśli doszedłby jeszcze jeden skrzydłowy oraz napastnik (a zakładam, że tak właśnie się stanie), to będzie to bardzo dobra kadra, z tym małym minusem w postać braku alternatywy za Murasia. Ale poza tym - sztos.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, galis, Goliniak, Lucyferek, maks, seboli, 1 niewidocznych użytkowników, 22 gości