Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Już raz Reha odrzuciło zawodnika i był to dobry ruch. Elvir Koljić mimo, że rokował to łamał się jak zapałka i faktycznie rok po badaniach połamał się na amen. Jeśli to ma być taka sama przygoda to lepiej, że do nas nie trafił.

Odpowiedz
Cóż, wypada teraz trzymać się tezy, że transfery Portugalczyków na boki obrony to mieliśmy dotąd trafione...

Odpowiedz
Podobno jest drugie dno, bo testy były ok. Czyli albo kasa, albo lepsza alternatywa. Oby to drugie i jakoś mam nadzieję, że nie nazywa się Puchacz lub Moutinho, tylko jakiś kocur, bo żeby odpuszczać darmowego Recę?

Puchacza bym nie chciał charakterologicznie, nie potrzebujemy teraz rozklekotania fajnie skonsolidowanej, dojrzałej szatni. Moutinho bym nie chciał piłkarsko, wierzę, że możemy lepiej. Ale nie mam pomysłu kto mógłby przyjść...

Odpowiedz
Puchacza niby trener nie chce także odpada. Kasę się ustala przed testami, więc to też odpada. Zostaje jakaś oferta inna dla samego Recy albo nam wpadła alternatywa

Odpowiedz
Nie no, temat kasy na bank odpada. Oby nie skończyło się Puchaczem.

Odpowiedz
(11-07-2025, 09:01)Pucenty napisał(a): Podobno jest drugie dno, bo testy były ok. Czyli albo kasa, albo lepsza alternatywa. Oby to drugie i jakoś mam nadzieję, że nie nazywa się Puchacz lub Moutinho, tylko jakiś kocur, bo żeby odpuszczać darmowego Recę?

Puchacza bym nie chciał charakterologicznie, nie potrzebujemy teraz rozklekotania fajnie skonsolidowanej, dojrzałej szatni. Moutinho bym nie chciał piłkarsko, wierzę, że możemy lepiej. Ale nie mam pomysłu kto mógłby przyjść...

Ja czytałem, że testy były ok, ale obecne parametry Recy wskazywały na spore prawdopodobieństwo kontuzji w niedługim czasie. A jakie inne dno chodzi po sieci?

Puchacz i Moutinho - z tych samych powodów  - dwa razy na nie.

Odpowiedz
(11-07-2025, 09:27)joseph napisał(a): A jakie inne dno chodzi po sieci?

No właśnie tego niestety nie wiem, nie tyle może co po sieci co o co chodzi tak naprawdę. Ale wiem, że testy wypadły dobrze...

Odpowiedz
Ew pojawila sie szansa na Linettego i na 2 wysokie kontrakty ich nie stać. Zobaczymy

Odpowiedz
(11-07-2025, 09:39)Pucenty napisał(a):
(11-07-2025, 09:27)joseph napisał(a): A jakie inne dno chodzi po sieci?

No właśnie tego niestety nie wiem, nie tyle może co po sieci co o co chodzi tak naprawdę. Ale wiem, że testy wypadły dobrze...

Ale skąd wiesz, że testy wypadły dobrze? W mediach wskazują, eufemistycznie, że były co do nich wątpliwości. A prędzej można wnioskować, że nie piszą wprost, że wypadły słabo dlatego, żeby nie palić mu mostów dalej i zachować się wobec niego fair. 

Szkoda, że wypadł, ale utrzymuje, że po to są właśnie te testy, że jak są wątpliwości to lepiej gościa nie brać niż brać i potem płacić kasę a nie mieć zawodnika. Moutinho z Jagi w ostateczności mógłby być, ale też liczę na kogoś lepszego.

Odpowiedz
Na podstawie informacji Dobrasza:
"Według informacji Dawida Dobrasza z portalu Meczyki, piłkarz jest zdrowy i mógłby w piątek zacząć treningi z Lechem. Z naszych ustaleń wynika nawet, że Reca mógłby być brany pod uwagę jako rezerwowy już w niedzielnym meczu o Superpuchar Polski przeciwko Legii Warszawa. ednak po wynikach badań, które piłkarz przeszedł w czwartek, w "Kolejorzu" mieli pewne wątpliwości co do niektórych parametrów. Badania nie są jednoznacznie złe, ale podjęto decyzję o tym, żeby nie ryzykować i nie podpisywać umowy z 30-latkiem."

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Omerta, 7 gości