Liczba postów: 75
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Zaraz będzie hipoteza że agent Gurgula się postawił bo ten ma grać a przy Recy może to być wątpliwe. Już naprawdę troszkę rozsądku. Co mają kombinować? Dla nich przecież do był deal. Darmowy, 30 latek czyli pewnie bez presji finansowej, polak. Lepszy od Gurgula. Dogadali się ze wszystkim i teraz nagle out bo coś kombinują? Nie klei mi się to. Rutki są zjebani to fakt ale w życiu nie uwierzę że by tracili na zaufaniu z takiego powodu. Co jak co ale o PR to oni dbają.
Liczba postów: 48
Reputacja:
5
Nie wierzysz? Wystarczy popatrzyć w jego historię kontuzji.
I że w ostatnich latach te kontuzje były coraz dłuższe.
Ja nie widzę sensu wielkiego kombinowania żeby potem użyć testy medyczne jak pretekst.
Przecież mogli po prostu poczekać z finalizacją transferu, zdaje się jakiś wielkich ofert nie miał.
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
I że w miarę szybko przyjdzie do Lecha. Bo jest taki drobny szpital przed meczem z Legią.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Pisałem raz, napiszę drugi. Największy błąd naszego zarządu to brak dalszego (nawet) wypożyczenia Carstensena. Gość już zgrany z drużyną, zaaklimatyzowany, wypełniający luki w kilku pozycjach. W niedzielę miałby pierwszy skład, a tak zagra jakiś jeszcze bliżej nieznany Szwed.
Liczba postów: 122
Reputacja:
3
A drugi największy błąd to pozbycie się Dino przed meczami o stawkę.
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Czyli wychodzi na to, że pomimo nowego skrzydłowego dalej w kadrze mamy tylko jednego zdrowego na tę pozycję. Jaja jakieś.
Widzę, że większość ludzi dalej nie bierze do głowy, że my już zaczynamy sezon i od piątku będziemy grali co 3 dni, a w kadrze w sumie nic nowego się nie dzieje bo dalej jest pełno ubytków na poszczególnych pozycjach.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!