Liczba postów: 53
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Gdybym miał strzelać, to jest to aplikowanie zbyt dużych obciążeń treningowych organizmom, które nie mają na to wytrzymałości/przystosowania.
Chyba błąd lekarzy/fizjo, bo powinni to przewidywać i dostosowywać obciążenia nawet do poszczególnych jednostek...
Masakra...
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Zobaczymy, jak to się skończy z Alim, bo w tym tygodniu miał już trenować z zespołem, a okazuje się, że pracuje z fizjoterapeutą w Portugalii.
Taka ciekawostka. Ali przeszedł w maju ten sam zabieg, który w poprzednim sezonie przechodził też....Hakans. Nie wiem, czy Fin będzie miał teraz operację tej samej części ciała, czy to coś nowego, ale tak czy siak, obraz jest nędzny strasznie w tej kwestii.
Liczba postów: 34
Reputacja:
0
10 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 godzin(y) temu przez Kleju.)
Brak słów... Czy my zawsze po sezonie mistrzowskim musimy mieć komplikacje... czy nigdy nie możemy cieszyć się chwilę dłużej i budować coś trwałego... zawsze się coś musi wysypać...
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Jedyne co można napisać to ,, żądamy transferów na już" kupić jeszcze dwóch dobrych skrzydłowych a po sezonie dwóch najsłabszych odstrzelić. Na co my czekamy? Na odpadnięcie z lm i 9 pkt straty do lidera?
Liczba postów: 124
Reputacja:
3
9 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 9 godzin(y) temu przez Róża.)
Ja tylko nadmienię, że Håkans, Golizadeh czy Murawski nie dotknęli piłki na letnim obozie, zaś Wålemark od początku trenował na pół gwizdka. Jak czytam ,,leczenie zachowawcze" to mnie jasny strzela, nikogo w Lechu w ten sposób nie wyleczono tylko przedłuża to brak dostępności zawodnika. Można więc zakładać, że jest to błąd w diagnozowaniu albo nasz standard (z opłakanym skutkiem) w leczeniu. Thórdarsson i Barański inna sprawa, prawdopodobnie pierwszy raz tak mocno trenowali.
Liczba postów: 211
Reputacja:
6
Za Dobraszem:
„ Mateusz Skrzypczak dla Ekstraklasa TV:
- Obóz był ekstremalnie ciężki. Jak dojechałem na obóz był to dla mnie duży szok, z jakimi obciążeniami i intensywnością się spotkałem.”
Liczba postów: 81
Reputacja:
0
Fak, ale pech z tym Walemarkiem. Potrzeba niestety na już dwóch skrzydłowych. I napastnik. I środkowy pomocnik. Te kontuzje nam naprawdę mocno przetrzebiły drużynę. Szkoda, że dostajemy piachem w oczy od losu już na starcie, szczególnie że zarząd robi dobre ruchy tak ogólnie oceniając.
Liczba postów: 64
Reputacja:
0
@hif przecież to było do przewidzenia, że Walemark i Hakans w którymś momencie wylecą z powodu kontuzji. Ile to oni razem wypadali w zeszłym sezonie?
Poważnie, nie trzeba być wrozbitą Maciejem by to przewidzieć.
Jedynie co wychodzi to sknerstwo zarządu za brak zmienników.
Liczba postów: 81
Reputacja:
0
No ale 4-5 miesięcy to niefart. Na 2-3 tygodnie wypadnięcia to rozumiem, ale nie że cała runda mu zniknie. Bardzo nam to życie skomplikuje. Dobrze, że tego Bengtssona chociaż mamy.