Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Gdybym miał strzelać, to jest to aplikowanie zbyt dużych obciążeń treningowych organizmom, które nie mają na to wytrzymałości/przystosowania.

Chyba błąd lekarzy/fizjo, bo powinni to przewidywać i dostosowywać obciążenia nawet do poszczególnych jednostek...

Masakra...

Odpowiedz
Zobaczymy, jak to się skończy z Alim, bo w tym tygodniu miał już trenować z zespołem, a okazuje się, że pracuje z fizjoterapeutą w Portugalii.
Taka ciekawostka. Ali przeszedł w maju ten sam zabieg, który w poprzednim sezonie przechodził też....Hakans. Nie wiem, czy Fin będzie miał teraz operację tej samej części ciała, czy to coś nowego, ale tak czy siak, obraz jest nędzny strasznie w tej kwestii.

Odpowiedz
( 10 godzin(y) temu)Antonio napisał(a): Walemark i Hakans wypadli na pół roku.

Masz karnet. Wiesz na pewno 

Czas dołączyć takie informacje do wiadomości SMS. Bo to się robi tak samo ważne jak info o transferach. Albo bardziej.
Porażka  Undecided

Odpowiedz
Brak słów... Czy my zawsze po sezonie mistrzowskim musimy mieć komplikacje... czy nigdy nie możemy cieszyć się chwilę dłużej i budować coś trwałego... zawsze się coś musi wysypać...

Odpowiedz
Jedyne co można napisać to ,, żądamy transferów na już" kupić jeszcze dwóch dobrych skrzydłowych a po sezonie dwóch najsłabszych odstrzelić. Na co my czekamy? Na odpadnięcie z lm i 9 pkt straty do lidera?

Odpowiedz
Ja tylko nadmienię, że Håkans, Golizadeh czy Murawski nie dotknęli piłki na letnim obozie, zaś Wålemark od początku trenował na pół gwizdka. Jak czytam ,,leczenie zachowawcze" to mnie jasny strzela, nikogo w Lechu w ten sposób nie wyleczono tylko przedłuża to brak dostępności zawodnika. Można więc zakładać, że jest to błąd w diagnozowaniu albo nasz standard (z opłakanym skutkiem) w leczeniu. Thórdarsson i Barański inna sprawa, prawdopodobnie pierwszy raz tak mocno trenowali.

Odpowiedz
Za Dobraszem:

„ Mateusz Skrzypczak dla Ekstraklasa TV:

- Obóz był ekstremalnie ciężki. Jak dojechałem na obóz był to dla mnie duży szok, z jakimi obciążeniami i intensywnością się spotkałem.”

Odpowiedz
Fak, ale pech z tym Walemarkiem. Potrzeba niestety na już dwóch skrzydłowych. I napastnik. I środkowy pomocnik. Te kontuzje nam naprawdę mocno przetrzebiły drużynę. Szkoda, że dostajemy piachem w oczy od losu już na starcie, szczególnie że zarząd robi dobre ruchy tak ogólnie oceniając.

Odpowiedz
@hif przecież to było do przewidzenia, że Walemark i Hakans w którymś momencie wylecą z powodu kontuzji. Ile to oni razem wypadali w zeszłym sezonie?
Poważnie, nie trzeba być wrozbitą Maciejem by to przewidzieć.

Jedynie co wychodzi to sknerstwo zarządu za brak zmienników.

Odpowiedz
No ale 4-5 miesięcy to niefart. Na 2-3 tygodnie wypadnięcia to rozumiem, ale nie że cała runda mu zniknie. Bardzo nam to życie skomplikuje. Dobrze, że tego Bengtssona chociaż mamy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości