Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Jeśli sprowadzą faktycznie lewonożnego kota na skrzydło to ja dodatkowo zakontraktowałbym również Kamila Jóźwiaka. Okej, nie jest to pewnie ideał, ale ostatecznie wydaje się to w miarę pewniak, nie będzie potrzebował aklimatyzacji i w lidze powinien dać radę. W Charlotte 25 występów 2 gole i 7 asyst w 2023 roku. W Granadzie najpierw w LaLiga 1 1 występów i asysta, więc nie najgorzej. Jedynie ten cały ostatni sezon miał słaby, bo już na drugim poziomie rozgrywkowym jedynie 17 występów i 1 asysta. Niemniej, może jest szansa, że nie zapomniał jak się gra w piłkę i coś tam nadal potrafi. Co sądzicie? Bralibyście Kamila?

Odpowiedz
Kot - Bengtsson - Fiabema - Hakans i do tego jóźwiak?
Tak, jeśli pozbędziemy się Fiabemy bo inaczej będzie za dużo.

Natomiast wolałbym zamiast Jóźwiaka kogoś na PP

Odpowiedz
Jóźwiak jest wolnym zawodnikiem więc można by pomyśleć np nad półrocznym zakontraktowaniem. Korzyść mogła by być obustronna, my mielibyśmy zawodnika na skrzydło w jakiś tam sposób znanego nam, Kamil miał by możliwość bycia w grze co zapewne ułatwiło by jemu szukanie nowego pracodawcy.

Odpowiedz
(Wczoraj, 09:53)MichalM napisał(a): Kot - Bengtsson - Fiabema - Hakans i do tego jóźwiak?
Tak, jeśli pozbędziemy się Fiabemy bo inaczej będzie za dużo.

Natomiast wolałbym zamiast Jóźwiaka kogoś na PP

No nie no, jak Kot faktycznie na lewe skrzydło (czyli kot prawonożny) to bez Jóźwiaka. Jóźwiak ma sens jakby Kot przyszedł na prawe skrzydło. 

Ja bym widział to tak:
Prawe skrzydło: Ali, Kot, Walemark
Lewe skrzydło: Bengtsson, Jóźwiak, Hakans

Ewentualnie tak:
Prawe skrzydło: Ali, KTOŚ, Walemark
Lewe skrzydło: Kot, Bengtsson, Hakans

Odpowiedz
Drugie rozwiązanie jest bardziej wyrównane, ponieważ w pierwszej opcji lewe skrzydło jest znacznie słabsze niż prawe.

A musimy to wziąć pod uwagę gdy np wypadnie nam Sousa i nie będzie kreatywności w środku

Odpowiedz
Druga opcja wydaje się lepsza, bo jednak na lewym skrzydle nie mamy żadnego Kota, a na prawym byśmy wylądowali z 3 kotami jak już kiedyś wszyscy wyzdrowieją Wink

Zakładając, że czarna seria się kiedyś skończy jeden Kot na prawym skrzydle będzie dostępny od sierpnia. A na lewym brak na ten moment takowego.

ja bym chyba szedł w Kota transfer na lewą, i wypożyczenie na prawą flankę.

Odpowiedz
Luis Palma z Celticu wypożyczenie donosi Pete o Rourke .

Skrzydłowy ostatni sezon na wypożycznieu w Olimiakosie.

Odpowiedz
Prawonożny. W sezonie 23/24 w szkockiej lidzie 24 mecze, 6 goli 9 asyst. Dodatkowo w Lidze Mistrzów 5 meczów i 2 gole. Minusy? Ostatni sezon słaby, na wypożyczeniu w Pireusie się nie przebił. Pytanie czy Lech zapewni sobie wykup? Z Arisu do Celticu przechodził za 5 baniek. Podsumowując? Bierzmy go Panowie i działajmy dalej na rynku transferowym.

Odpowiedz
Podoba mi się. Tego typu kaliber mam na myśli w definicji Kota. Mam nadzieję, że z opcją. Zaskoczony jestem mimo wszystko że wypożyczenie na lewą stronę, zamiast transferu. Ale lepsze takie wypożyczenie niż transfer Pieńki.

Odpowiedz
Byłbym szczęśliwszy, gdyby to był prawoskrzydłowy - ale coś czuję, że i na tę stronę kogoś wypożyczymy.

Reprezentant kraju, jakby nie było.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 9 gości