Liczba postów: 63
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli sprowadzą faktycznie lewonożnego kota na skrzydło to ja dodatkowo zakontraktowałbym również Kamila Jóźwiaka. Okej, nie jest to pewnie ideał, ale ostatecznie wydaje się to w miarę pewniak, nie będzie potrzebował aklimatyzacji i w lidze powinien dać radę. W Charlotte 25 występów 2 gole i 7 asyst w 2023 roku. W Granadzie najpierw w LaLiga 1 1 występów i asysta, więc nie najgorzej. Jedynie ten cały ostatni sezon miał słaby, bo już na drugim poziomie rozgrywkowym jedynie 17 występów i 1 asysta. Niemniej, może jest szansa, że nie zapomniał jak się gra w piłkę i coś tam nadal potrafi. Co sądzicie? Bralibyście Kamila?
Liczba postów: 78
Reputacja:
0
Kot - Bengtsson - Fiabema - Hakans i do tego jóźwiak?
Tak, jeśli pozbędziemy się Fiabemy bo inaczej będzie za dużo.
Natomiast wolałbym zamiast Jóźwiaka kogoś na PP
Liczba postów: 39
Reputacja:
2
Jóźwiak jest wolnym zawodnikiem więc można by pomyśleć np nad półrocznym zakontraktowaniem. Korzyść mogła by być obustronna, my mielibyśmy zawodnika na skrzydło w jakiś tam sposób znanego nam, Kamil miał by możliwość bycia w grze co zapewne ułatwiło by jemu szukanie nowego pracodawcy.
Liczba postów: 78
Reputacja:
0
Drugie rozwiązanie jest bardziej wyrównane, ponieważ w pierwszej opcji lewe skrzydło jest znacznie słabsze niż prawe.
A musimy to wziąć pod uwagę gdy np wypadnie nam Sousa i nie będzie kreatywności w środku
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Wczoraj, 12:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 12:00 przez kasztelan.)
Luis Palma z Celticu wypożyczenie donosi Pete o Rourke .
Skrzydłowy ostatni sezon na wypożycznieu w Olimiakosie.
Liczba postów: 63
Reputacja:
0
Prawonożny. W sezonie 23/24 w szkockiej lidzie 24 mecze, 6 goli 9 asyst. Dodatkowo w Lidze Mistrzów 5 meczów i 2 gole. Minusy? Ostatni sezon słaby, na wypożyczeniu w Pireusie się nie przebił. Pytanie czy Lech zapewni sobie wykup? Z Arisu do Celticu przechodził za 5 baniek. Podsumowując? Bierzmy go Panowie i działajmy dalej na rynku transferowym.
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Podoba mi się. Tego typu kaliber mam na myśli w definicji Kota. Mam nadzieję, że z opcją. Zaskoczony jestem mimo wszystko że wypożyczenie na lewą stronę, zamiast transferu. Ale lepsze takie wypożyczenie niż transfer Pieńki.
Liczba postów: 215
Reputacja:
6
Byłbym szczęśliwszy, gdyby to był prawoskrzydłowy - ale coś czuję, że i na tę stronę kogoś wypożyczymy.
Reprezentant kraju, jakby nie było.