Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Brać i tyle a jak wrócą podstawowi to będzie super skład.

Odpowiedz
Sory za post pod postem, ale czeskie media sportowe (isport.blesk.cz) podają, że zawodnik Slavii ma iść do nas na wypożyczenie. Chodzi o tego pana:

https://www.transfermarkt.pl/timothy-oum...ler/952979

Wykupili go po dobrym sezonie w Elfsborgu na początku roku, mało grał wiosną. Ale do łatania dziury za Murasia mógłby bardzo się przydać. Na papierze wygląda dla mnie całkiem ok.

Odpowiedz
Jestem prawie pewny że przez akcje z Reca + pomor kontuzji na skrzydłach, nie kupimy żadnego napastnika, ewentualnie wleci pod koniec sierpnia jakieś wypożyczenie im. Choblenki

Odpowiedz
Nie ma szans, żeby tak było. Bądźmy poważni.

Jakby nam się zmaterializowała dwójka zawodników wspomnianych wyżej, to już będzie bardzo dobrze i zostaną nam dwie pozycje do obsadzenia. Napastnik za bejmy (a nie wypo) i jeszcze jeden skrzydłowy, tutaj zapewne wypożyczenie. I będziemy mieć całkiem szeroki skład ostatecznie.

Odpowiedz
Jedyna opcja braku napastnika to...
Dobra mało realne ale jednak.
Szymczak strzelający jak na zawołanie w każdym meczu po bramce,/dwie do końca sierpnia wtedy pewnie będą myśleli co dalej.

Odpowiedz
Ouma ponoć już na 100%, jutro ma się objawić w Poznaniu. Tak pisze Koźmiński na tt.

Bardzo dobry, potrzebny transfer, nawet jeśli bez klauzuli wykupu.

Odpowiedz
Slavia chciała opcję = 4 mln...

Odpowiedz
Nie chcę wyjść na jakiegoś marudę, ale jakoś źle mi się kojarzą transfery z ligi czeskiej z małych klubów, albo zawodników odbijających się od Slavii czy Sparty. Dwóch już u nas było. Oby to było tylko złe przeczucie.

Odpowiedz
Icek do trzech razy sztuka ? do rywalizacji może być, gorszy od Fiabemy nie będzie, w końcu gdzieś pograł

Napastnik, napastnik i jeszcze raz napastnik to powinien być priorytet 1, a potem prawe skrzydło i można powiedzieć, że jesteśmy blisko domu

Odpowiedz
Gość tam chyba dwa mecze zagrał więc ciężko coś powiedzieć w temacie przydatności.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: gofer, Messer, Strzałka78, t_lp, 12 gości