Liczba postów: 813
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Brać i tyle a jak wrócą podstawowi to będzie super skład.
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Jestem prawie pewny że przez akcje z Reca + pomor kontuzji na skrzydłach, nie kupimy żadnego napastnika, ewentualnie wleci pod koniec sierpnia jakieś wypożyczenie im. Choblenki
Liczba postów: 88
Reputacja:
0
Wczoraj, 14:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 15:00 przez hif.)
Nie ma szans, żeby tak było. Bądźmy poważni.
Jakby nam się zmaterializowała dwójka zawodników wspomnianych wyżej, to już będzie bardzo dobrze i zostaną nam dwie pozycje do obsadzenia. Napastnik za bejmy (a nie wypo) i jeszcze jeden skrzydłowy, tutaj zapewne wypożyczenie. I będziemy mieć całkiem szeroki skład ostatecznie.
Liczba postów: 813
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Jedyna opcja braku napastnika to...
Dobra mało realne ale jednak.
Szymczak strzelający jak na zawołanie w każdym meczu po bramce,/dwie do końca sierpnia wtedy pewnie będą myśleli co dalej.
Liczba postów: 88
Reputacja:
0
Ouma ponoć już na 100%, jutro ma się objawić w Poznaniu. Tak pisze Koźmiński na tt.
Bardzo dobry, potrzebny transfer, nawet jeśli bez klauzuli wykupu.
Liczba postów: 215
Reputacja:
6
Slavia chciała opcję = 4 mln...
Liczba postów: 331
Reputacja:
7
Nie chcę wyjść na jakiegoś marudę, ale jakoś źle mi się kojarzą transfery z ligi czeskiej z małych klubów, albo zawodników odbijających się od Slavii czy Sparty. Dwóch już u nas było. Oby to było tylko złe przeczucie.
Liczba postów: 78
Reputacja:
0
Icek do trzech razy sztuka ? do rywalizacji może być, gorszy od Fiabemy nie będzie, w końcu gdzieś pograł
Napastnik, napastnik i jeszcze raz napastnik to powinien być priorytet 1, a potem prawe skrzydło i można powiedzieć, że jesteśmy blisko domu
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Gość tam chyba dwa mecze zagrał więc ciężko coś powiedzieć w temacie przydatności.