Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ale Ty myślisz, że oni zaczęli z nimi rozmawiać wczoraj? W mediach pojawia się info o DOPINANIU transferów. Takie tematy prowadzi się tygodniami, jeśli nie miesiącami.
Nikt jeszcze nie został podpisany, a o tych pozycjach i skrzydlowym "kozaku" bylo już trąbione od kilku tygodni, a Kenijczyk i Hiszpan nijak się mają do Hakansa i Walemarka. Pierwszy to odpowiedź na kontuzję Murawskiego, a drugi to "Pieńko":-)

Odpowiedz
A czy ja napisałem, że myślę, że zaczęli wczoraj działać w tych tematach?

Ja bardziej idę w kierunku, że zostali zmuszeni do przyspieszenia transferów czyli przestali się szczypać z negocjacjami.

Czy ten "kozak" w tych wymienionych jest?

Odpowiedz
No  jak dla mnie to Palma na papierze wygląda na Kozaka.
Na jakiej podstawie przypuszczasz, że coś zostało w jego kwestii przyśpieszone, skoro go u mas jeszcze nie ma? Różnica między dniem wczorajszym a dzisiaj jest taka, że dzisiaj się o nim pisze, a wczoraj się nie pisało.

Pozostała dwójka to nie pozycje Hakansa i Walemarka.

No  jak dla mnie to Palma na papierze wygląda na Kozaka.
Na jakiej podstawie przypuszczasz, że coś zostało w jego kwestii przyśpieszone, skoro go u mas jeszcze nie ma? Różnica między dniem wczorajszym a dzisiaj jest taka, że dzisiaj się o nim pisze, a wczoraj się nie pisało.  Jeśli z nim rozmawiali, to od wielu tygodni i wiadomo raczej było, że jak przyjdzie, to pod koniec lipca, albo w sierpniu, jak tutaj wiele osób przypuszczało. Więc jeśli przyjdzie, a oby przyszedł, to właśnie zgodnie z oczekiwaniami forum w ww terminie. 

Pozostała dwójka to nie pozycje Hakansa i Walemarka.

Ale wracając do meritum. Obojętnie jakby nie było, a nawet bardziej w sytuacji, gdyby faktycznie dzisiaj Rząsa wziął telefon i od ręki go załatwił w ciągu jednego dnia, ocenienie polityki transferowej po wypadnięciu Szweda i Fina kojarzy mi się z niedoniesieniem do kibelka;-) Dlatego też zwracam uwagę na to, że jeszcze nikogo z tej trójki u nas mie ma, bo też można popuścić przedwcześnie wychwalając.

Odpowiedz
Palma akurat nie był przyspieszony, tak samo Pablo ale tutaj myślę, że wykorzystali okazję. Bo przy położonemu takiej kwoty Real miał możliwość zostawienia go u siebie, nie chciał.

Co do tego pierwszego, to jest to skrzydłowy czyli jednak za Walemarka bądź Hakansa

Co do zastępstwa za Murawskiego, myślę, że ten transfer jest na szybko.

Na kota to liczę napastnika + dobrego zmiennika dla Aliego.

Odpowiedz
Ten pierwszy nie jest za Walemarka czy Hakansa, ponieważ on miał przyjść nawet wtedy, gdyby byli zdrowi.

Kenijczyk jest natomiast za Murasia i to jest oczywiste.

Odpowiedz
To w takim razie mamy -2 chyba, że Bengtsson jest dodatkowo, to -1.

Odpowiedz
Pijarowa zagrywka.
Najpierw ogłoszenie "Raportu zdrowotnego Lecha" a potem "wyciek": Pablo Rodriguez, Luis Palma, Timothy Ouma.
Czyli "nie martwcie się, wszystko pod kontrolą"

Odpowiedz
Tak na spokojnie jak się liczy. To jeszcze minimum jeden skrzydłowy to podstawa. A najlepiej jeden dobry i np taki Jóźwiak aby był.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Messer, Strzałka78, t_lp, 11 gości