Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
A gdzieś tak napisałem?

Odpowiedz
Ok. Teraz czytam raz jeszcze końcówkę Twojego posta i dwojako można go rozumieć. Chodzi Ci zapewne, że kluby z wymienionych przez Ciebie lig dają możliwość przejścia do lepszych, a ja zrozumiałem że te ligi są lepsze piłkarsko od naszej.

Odpowiedz
Oczywiście, że czasy inne i pewnie jest trudniej. Ale nie wierzę, że takie historie nie będą się zdarzać.

Odpowiedz
No niby ten Jahanbakhsh coraz bliżej Lecha, piszą...

Odpowiedz
Jakby nie patrzeć to brakuje nam jeszcze 2 transferów do zamknięcia kadry, gotowy do rywalizacji na już napastnik oraz ktoś na prawe skrzydło tu wystarczy wypożyczenie.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ten Pers to bardziej prawe skrzydło niż napad.
Życie powinno nas już nauczyć, że nie warto sięgać po takich piłkarzy. Historia kontuzji (w nawiasach ilość dni pauzy):
1) sezon 2023/24 - 3 kontuzje (42 dni pachwina, 8 dni ścięgno udowe, kolejne 31 dni ścięgno udowe);
2) sezon 2022/23 - 3 kontuzje (4 dni pachwina, 3 dni stopa, 4 dni kolano);
3) sezon 2021/22 - 5 kontuzji (10 dni po uderzeniu, 8 dni wirus celebryta, 4 dni po uderzeniu, 7 dni pachwina, 12 dni naciągnięcie);
4) sezon 2020/21 - 2 kontuzje (44 dni kostka, 36 dni ścięgno udowe).
Wcześniej też sporo tego było. Rekord to sezon 2015/16 i 151 dni wolnych od pracy.
Reha lubi to. Obstawiam, że go weźmiemy.

Odpowiedz
No nie, przypadek Recy pokazuje, że jednak podchodzą do tematu powaznie. Mam nadzieję...

Odpowiedz
To się okaże czy chodziło o uraz czy o bejmy. Po tym jak go nie wzięli, ktoś napisał na forum - już nie pamiętam czy to była hipoteza czy twierdzenie - że mogło być tak, że coś wykryli i chcieli zbijać z ceny.

Odpowiedz
Tylko przypomnę, że gdyby nie te kontuzję to byśmy mogli sobie poczytać o tym gdzie taki piłkarz idzie.

Odpowiedz
Nie patrzmy w ogóle na piłkarzy, którzy masowo łapali wcześniej kontuzje. Wiadomo że nie stać nas na gościa, który kosztował 22 miliony. Teraz wyceniany na półtorej ze względu na to, że jest zdrowotnym szrotem. Przyjdzie, zagra kilka meczy i wypadnie na kolejne kilka. Po co?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, Icek, Stefan Batory, 10 gości